Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, 19:40

Η Ελευθερία (Ρία) Ευθυμίου υποψήφια στον ”δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο

Η Νοσηλεύτρια με ειδικότητα στις πρώτες βοήθειες αλλά και ελεύθερη επαγγελματίας στην πόλη μας Ελευθερία (Ρία) Ευθυμίου, σύζυγος του Μανώλη Λαοπόδη, ανακοινώθηκε υποψήφια στον συνδυασμό του ”δήμος της καρδιάς μας” με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια αξιόλογη υποψηφιότητα που ενισχύει τις γυναικείες παρουσίες στον συνδυασμό ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ίδια με ένα μικρό αλλά ουσιαστικό μήνυμα, στο προσωπικό της προφίλ στα social media έκανε γνωστή την υποψηφιότητά της:

Αγαπητοί φίλοι,

με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του «Δήμου της καρδιάς μας».

Είναι τιμή μου να προταθώ ως υποψήφια και να είμαι παρούσα στην εκπροσώπηση των συμφερόντων και των αναγκών της πόλης μας. Είμαι απόφοιτος Νοσηλευτικής Σχολής ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας.

Αγαπώ τον τόπο μου και μέσω της συμμετοχής μου αυτής θέλω να συμβάλλω στην ανάπτυξη και βελτίωση της πόλης μας στο πλευρό του κυρίου Γεωργάκου.

Με εκτίμηση,

Ευθυμιου Ελευθερία (Ρία)

Προηγούμενο Άρθρο

Τούρτα έκπληξη για την Άντα Ζιώγα – Χρόνια πολλά στην υποψήφια της καρδιά μας

Επόμενο Άρθρο

13ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – Ένα όμορφο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία στην Πρέβεζα!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...