Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 6:33

Η Δ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας και η ΕΦΟΑ βράβευσαν την Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Η Δ´ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης  Βορειοδυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Τένις (ΕΦΟΑ) και το Σωματείο Ακαδημία Αντισφαίρισης Ιωαννίνων βράβευσε τους επίλεκτους αθλητές της και μέλη της Εθνικής Ομάδας Παπαμιχαήλ Δέσποινα και Αλέξανδρο Σκορίλα.

Η τελετή θα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το πρωΐ στο ξενοδοχείο Grand Serai, στα Ιωάννινα, παρουσία εκπροσώπων σωματείων, αθλητών και πλήθος κόσμου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, λόγω των υποχρεώσεών της που έχει για το Αυστραλιανό Open και έτσι την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η μητέρα της Ελένη, από τα χέρια του προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α Σπύρο Ζαννιά.

Η Δέσποινα από την μακρινή Αυστραλία έστειλε το δικό της μήνυμα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook:

”Αν και οι αθλητικές μου υποχρεώσεις στο αυστραλιανό οπεν δεν μου επέτρεψαν να παραβρεθώ εκεί, ευχαριστώ πολύ για την τιμή που κάνατε στο πρόσωπό μου .Spyros Zannias

Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την μητέρα μου που παρέλαβε το βραβείο αλλά και την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκαν και μου συμπαραστέκονται σε όλη αυτή την δύσκολη προσπάθεια.”

Τέλος η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου.

 

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατολίσθησεις βράχων από την Λούτσα μέχρι την διασταύρωση Καναλακίου

Επόμενο Άρθρο

Ήττα από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο για τον Φιλαθλητικό με 3-0

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...