Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 3:46

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στην Πρέβεζα – Νίκος Γεωργάκος: ”Ο Δήμος θα στηρίξει την Πρεβεζάνα πρωταθλήτρια” (video)

Η Πρεβεζάνα Πρωταθλήτρια του τένις Δέσποινα Παπαμιχαήλ βρίσκεται στην Πρέβεζα για ολιγοήμερες διακοπές, πριν την έναρξη των καλοκαιρινών τουρνουά που θα λάβει συμμετοχή.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, εκεί όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος.

Ο Νίκος Γεωργάκος καλωσόρισε την Πρεβεζάνα πρωταθλήτρια και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχει με σκοπό να φτάσει στο Τοπ 100 του κόσμου τόσο σε μονά όσο και στα διπλά.

Μάλιστα ο δήμαρχος Πρέβεζας δήλωσε στην κάμερα του ONTV ότι ο δήμος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να στηρίξει την πρωταθλήτρια του τένις, όπως έχει κάνει άλλωστε και με συλλόγους και σωματεία του δήμου.

Ο ίδιος απηύθυνε  κάλεσμα προς τους επαγγελματίες της πόλης να στηρίξουν με χορηγίες την Δέσποινα, η οποία ταξιδεύει σε πολλές χώρες του κόσμου συμμετέχοντας σε πολλά τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Νίκο Γεωργάκο, τονίζοντας ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της με στόχο να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο Τοπ 100 του κόσμου.

Μετά από δική μας προτροπή Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Νίκος Γεωργάκος αγωνίστηκαν για λίγη ώρα σε ένα φιλικό σετ, με τον δήμαρχο να υποκλίνεται στην ανωτερότητα της Πρεβεζάνας πρωταθλήτριας.

Προηγούμενο Άρθρο

ΔΙΕΚ Πρέβεζας – Νέες ειδικότητες – Ποιες είναι

Επόμενο Άρθρο

Παύλος Φραγκούλης: ”Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους – Συστράτευση και ενότητα να σηκώσουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο ψηλά”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...