Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 7:40

Η γιορτή του Αθλητισμού στο ΔΑΚ Πρέβεζας – Φιλική συνάντηση και συνπροπόνηση αγωνιστικών τμημάτων ρυθμικής

Μια όμορφη εκδήλωση ρυθμικής πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Κυριακής στο ΔΑΚ Πρέβεζας με την συνπροπόνηση και φιλική συνάντηση μεταξύ αγωνιστικών τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, στην οποία συμμετείχαν 55 αθλήτριες από 4 σωματεία της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Όλα τα σωματεία (Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας, Α.Γ.Σ Καλλισθένης, ΣΚΑ Ιωαννίνων, ΘΟΑ Αγρινίου, ετοιμάζονται για την συμμετοχή τους σε Περιφερειακά και Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Έτσι λοιπόν δόθηκε μία πρώτης τάξης ευκαιρία το ΔΑΚ Πρέβεζας να γεμίσει με γελαστά προσωπάκια  και χαμόγελα, αφού η ομορφιά της γυμναστικής φαίνεται ακόμη και σε μικρές και απλές δράσεις.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσε και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του δήμου Πρέβεζας Χαράλαμπος Κακιούζης.

Ο σύλλογος Γ.Σ Κλεοπάτρα και η προπονήτρια Βάσω Ζαντραβέλη που είχαν και την ευθύνη της διοργάνωσης έστειλαν το εξής μήνυμα:

”Ευχαριστούμε θερμά τα σωματεία ΑΓΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ/ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ /ΘΟΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την αποδοχή για κοινή προπόνηση και παρουσίαση προγραμμάτων. Ιδιαίτερα την Χαρούλα-Λίνα Χόικα την Κατερίνα Γραββάνη την Εύη Πλατή την Σοφία Βούλγαρη και την Βασιλική Καζανζή που έφεραν τις αθλήτριες τους στην γιορτή μας. Τον Δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση του Κλειστού γυμναστηρίου και τον κύριο Χαράλαμπο Κακιούζη εντεταλμένο του Δήμου μας που μας τίμησε με την παρουσία του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση και στους χορηγούς μας. Συρράκο-οικογένεια Τέφα,  Χάρτινο Βιβλιοπωλείο,  Polis Market,  Ανωγιάτη Ιωάννη Κηπευτικά”.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κυριάκης – Έδωσε το σύνθημα της νίκης και για τις Ευρωεκλογές (video)

Επόμενο Άρθρο

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Φιλιππιάδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...