Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 6:39

Η γαστρονομία σε τέσσερεις τροχούς έρχεται στην Πρέβεζα την Τετάρτη 23 Αυγούστου

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε το πρωΐ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πρέβεζας με αφορμή το CITY FOOD TRUCK FESTIVAL, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Πρέβεζα και ανοίγει τις πύλες του στις 23 και ολοκληρώνεται στις 27 Αυγούστου.

Το CITY FOOD TRUCK FESTIVAL τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας με την συνδιοργάνωση του Σωματείου STREET FOOD SIN GREECE και την στήριξη του κου Λάζαρου Πολυχρονόπουλου

Στην συνέντευξη τύπου που έγινε το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Νίκο Γεωργάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός και η εκπρόσωπος της CITY HALL EVENTS η Ελένη Τσίγγρου

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκαν οι στόχοι της πραγματοποίησης του συγκεκριμένου φεστιβάλ, όπου είναι η ανακάλυψη νέων γαστρονομικών και γευστικών εμπειριών και ένα γαστρονομικό ταξίδι σε τέσσερεις τροχούς και την επωνυμία  «CITY FOOD TRUCK FESTIVAL».

Στο Φεστιβάλ αυτό θα συμμετέχουν καντίνες από όλη την Ελλάδα προσφέροντας μια ποικιλία γαστρονομικών γεύσεων ποιοτικά αναβαθμισμένων, από όλο τον κόσμο με αλμυρές αλλά και γλυκιές επιλογές.

Η γαστρονομία στους τέσσερεις τροχούς είναι πλέον μια νέα πραγματικότητα η οποία αναβαθμίζει τον θεσμό του streetfoodκαι των υπαίθριων εκδηλώσεων αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον κόσμο που θα επισκεφτεί αυτό το  Φεστιβάλ αλλά και στους κατοίκους της πόλης .

Πέραν όλων των άλλων στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν παραγωγοί και έμποροι με Ελληνικά τοπικά Προϊόντα από διάφορες γωνιές της χώρας μας.

Την εκδήλωση αυτή θα την πλαισιώσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Ελληνικά μουσικά σχήματα ζωντανής μουσικής αλλά και επωνύμους DJ.

Οι ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι: από Τετάρτη 23 Αυγούστου έως και Κυριακή 27 Αυγούστου από τις  18:00 – 02:00, δίπλα από τον χώρο του Πάρκινγκ στο Λιμάνι στο LunaPark.

Προηγούμενο Άρθρο

Άννα Γκορόγια: ”Θα παλέψω για την προοδευτική δημοκρατική αλλαγή”

Επόμενο Άρθρο

Ιωάννα Πάσχου – Καμακάρη: ”Είμαι πεισματάρα και όταν βάλω κάποιο στόχο για το κοινό καλό, θα τον κατακτήσω, όσες τρικλοποδιές και να μου βάλουν!”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...