Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 0:05

Η απαξίωση της Δημοκρατικής συλλογικής λειτουργίας συνεχίζεται στα όργανα του Δήμου Πρέβεζας

Η παράταξη «Στροφή στο Μέλλον» θεωρώντας πως ο Τουρισμός αποτελεί ισχυρό αναπτυξιακό πυλώνα για την περιοχή μας, συμμετέχει στην λειτουργία της της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, με αίσθημα ευθύνης και πιστή στις προγραμματικές αρχές της, καταθέτοντας συγκεκριμένες και συνολικές προτάσεις, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα όργανα και τις επιτροπές που εκπροσωπείται.

Δυστυχώς όμως η Επιτροπή αντί να έχει το ρόλο του διαμορφωτή της Τουριστικής Στρατηγικής του Δήμου Πρέβεζας χρησιμοποιείται μόνο για την επικύρωση ειλημμένων αποφάσεων και υλοποιημένων δράσεων Δημοσίων σχέσεων της Δημοτικής Αρχής, σχετικά μεγάλου κόστους, απαξιώνοντας τη δημιουργική της λειτουργία και το θεσμικό της ρόλο.

  • Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής λοιπόν τι ακριβώς ρόλο έχει;
  • Του κομπάρσου;
  • Της επικύρωσης των δράσεων της Δημοτικής Αρχής;

Εμείς θα συνεχίσουμε με στάση υπεύθυνη και εποικοδομητική καταθέτοντας τις προτάσεις μας και για την Τουριστική προβολή του 2021, όμως θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να αναθεωρήσει τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής, ξεκινώντας από την λειτουργία της τουλάχιστον μέσω τηλεδιάσκεψης, με συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής.

Συνεδριάσεις δια περιφοράς, όπου η μη αποστολή απάντησης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος θα ληφθεί ως θετική ψήφος, όπως η τελευταία απέχουν πολύ από την στοιχειώδη Δημοκρατική λειτουργία.

Σεβόμενοι τους Πολίτες του Δήμου Πρέβεζας αλλά και τις αρχές μας, θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε με σαφήνεια, καθαρότητα, εντιμότητα κάνοντας την τεκμηριωμένη κριτική μας αλλά και καταθέτοντας την συνολική πρότασή μας με συνέπεια και συνέχεια.

Για την παράταξη «ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ο Δημοτικός Σύμβουλος

Θανάσης Ανωγιάτης

Προηγούμενο Άρθρο

Την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού με διετείς συμβάσεις θα ζητήσει το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Κορωνοϊός: «Βροχή» τα πρόστιμα και οι συλλήψεις για την παραβίαση των μέτρων – Σε χαμηλά επίπεδα η Ήπειρος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...