Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 19:58

Η Ανάπτυξη Τώρα για το τμήμα Λογιστικής: ”Να πραγματοποιηθεί παμπρεβεζάνικη κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο στην Αθήνα”

Δυστυχώς φτάσαμε συνολικά ως κοινωνία της Πρέβεζας στο έσχατο σημείο να μιλάμε έπειτα από 24 χρόνια για το αν θα έχει η πόλη ένα ανώτατο-ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες, καθώς η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας που εξουσιοδοτούσε τον κυβερνητικό βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο να συναντηθούν με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” μία παράταξη που ζει και αναπνέει μέσα στην κοινωνία και τον λαό της Πρέβεζας συνεχώς συναντά ένα μόνιμο παράπονο ότι ως τοπική αυτοδιοίκηση δεν κάνουμε τίποτα για να μπορέσει να παραμείνει στην Πρέβεζα το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Η οργή αυτή του κόσμου δεν οφείλεται φυσικά στις διεκδικήσεις της παράταξής μας, ωστόσο αποτυπώνει το γενικότερο κλίμα στην κοινωνία.

Τα ψέματα και οι καθυστερήσεις τελείωσαν!

Από τη στιγμή που οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας δεν υλοποιούνται με ευθύνη του ίδιου του Δημάρχου, η “Ανάπτυξη Τώρα” προτείνει:

Να υπάρξει αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, που θα παραστεί στα Ιωάννινα στις 5 Μαΐου, στη Σύνοδο των Πρυτάνεων παρουσία και της Υπουργού κας Κεραμέως

Να πραγματοποιηθεί παμπρεβεζάνικη κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο στην Αθήνα με πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας, του  Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, όλων των συλλόγων της Πρέβεζας και του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, για να διασφαλιστεί η μετακίνηση.

Ήρθε η ώρα οι Πρεβεζάνοι να αφήσουμε τον καναπέ και τη μιζέρια για το πανεπιστημιακό τμήμα

Είναι ώρα ευθύνης για όλους.

Η Πρέβεζα πρέπει να υπάρχει στον χάρτη της ανώτατης εκπαίδευσης.

Το δικαιούται και θα το κερδίσει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Δημοτική φορολογία και ανταποδοτικότητα

Επόμενο Άρθρο

Υπόμνημα συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Πρέβεζας προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...