Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 2:26

Η “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει την συνεργασία με την Άννα Γκορόγια

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Άννα Γκορόγια εντάσσεται   στην ανεξάρτητη παράταξή μας για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η ένταξη της καςΓκορόγια στην “Ανάπτυξη Τώρα”, εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου καλέσματος προγραμματικής σύγκλισης που απηύθυνε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης Γιώργος Νίτσας, στους  Πρεβεζάνους και Πρεβεζάνες, για να συντελεστεί η  αυτοδιοικητική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας.

Η κα Γκορόγια με την πολύτιμη πολιτική της εμπειρία, καθώς είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, θα συμβάλλει στην καλύτερη οργανωτική και προγραμματική συγκρότηση της “Ανάπτυξης Τώρα”, με στόχο ως επόμενη δημοτική αρχή να βγει ο Δήμος Πρέβεζας από το  τέλμα και να οδηγηθεί στους δρόμους της ανάπτυξης και της προόδου.

Η ίδια δηλώνει για την επιλογή της: “Πριν 13 χρόνια ξεκίνησε ένα όμορφο ταξίδι για μένα με την παράταξη του Γιώργου Νίτσα την “Ανάπτυξη Τώρα”. Πίστεψα σε αυτόν, στο όραμα του για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, συνέπεια και καθαρές κουβέντες. Για δεύτερη φορά εμπιστεύομαι αυτόν τον άνθρωπο με τη συμμετοχή μου στην παράταξη του, μετά την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω σε αυτή, δημιουργώντας την ελπίδα που έχει τόσο πολύ ανάγκη ο τόπος μας. Τον ευχαριστώ πολύ, καλό μας αγώνα και καλή δύναμη. Με τη δύναμη των πολιτών θα είμαστε αυτοί που θα νικήσουν”.

Ο κ. Νίτσας σχολίασε: Καλωσορίζουμε την Άννα στην ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό  της για τον τόπο μας και την παράταξη.

Εντάσσεται στην ομάδα της προγραμματικής σύγκλισης για τις επαφές  με:  τις δημοτικές παρατάξεις, κινήσεις πολιτών, πολιτικά κόμματα και ενεργούς δημότες.

Πιστεύω η συμμέτοχή της θα είναι σημαντική. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Άννα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Άμεση ενίσχυση της λειτουργίας χειρουργικής κλινικής και τμήματος ΤΕΠ στο νοσοκομείο ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Επόμενο Άρθρο

Το Γυμνότοπο Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Σπύρος Ριζόπουλος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...