Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 9:12

Η Έλλη Γκάνα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ”Ανάπτυξη Τώρα”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο την Έλλη Γκάνα με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Το ψηφοδέλτιο μας ενισχύεται  και  συνεχίζει τη δυναμική του πορεία.

Η Έλλη έχει έντονη κοινωνική  και πολιτιστική δραστηριότητα.

Είναι πρόεδρος του περιβαλλοντικού εξωραϊστικοί  συλλόγου οι φίλοι της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ.

Η Έλλη δήλωσε:

Από τη θεωρία στη πράξη!

Μία ανάσα; ή ένας αιώνας δρόμος;

ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ..

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.

Δεν είμαι Επαγγελματίας Πολιτικός, δεν με αντιπροσωπεύει, ούτε αποσκοπώ σε κάποιο βόλεμα προσωπικό ή οικογενειακό που πολύ πιθανό να περάσει από το μυαλό σας , ΔΕΝ  διεκδικώ τίποτα για εμένα αλλά διεκδικώ τα πάντα για την Πρέβεζα.

Όλα μου τα χρόνια πορεύτηκα με οδηγό μου την αλήθεια ,τις αξίες ,την αξιοπρέπεια, το δίκαιο ,έτσι γαλουχήθηκα, και μεγάλωσα πλέον αρκετά για να αλλάξω χαρακτήρα.

Δεν σας κρύβω πως δεν μου ήταν εύκολη απόφαση να πω το ΝΑΙ, είχα πολλούς ενδοιασμούς για πολλούς λόγους, όχι πάντως γιατί είμαι λιγόψυχη ή γιατί δεν θέλω να βάλω πλάτη στα δύσκολα. Πώς μπορείς όμως να αξιώνεις!!

Ασφάλεια ,υγεία, ποιότητα ζωής, δικαιοσύνη, ευημερία πολιτών, σεβασμό στο Περιβάλλον, όταν ο ίδιος δεν είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις στο μέτρο του δυνατού πάντα, όταν καθηλωμένος στον καναπέ σου ασκείς υψηλή κριτική ,όταν δεν βλέπεις την τόση ομορφιά γύρω σου και αυτόματα δεν νοιώθεις την ανάγκη να την προστατεύσεις, όταν το μέλλον των παιδιών σου και των επόμενων γενεών κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή και όλα αυτά σε απασχολούν μόνο στη θεωρία, όταν βάζεις το κομματικό συμφέρον πάνω από το κοινό καλό, το καλό του τόπου σου, όταν ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει να θυσιάσεις το ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ.

Για τις χαμένες ευκαιρίες λοιπόν που πέρασαν από μπροστά μας και χάθηκαν, που εμείς δεν είχαμε καν την ωριμότητα να διεκδικήσουμε ,για όλες τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας σαν Έθνος, σαν Τόπος, που απαιτούν ριζικές λύσεις, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για τα μικρά, μεγάλα, και τεράστια προβλήματα στο Δήμο μας που συσσωρεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, (ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ) έγιναν τσουνάμι και μας έπνιξαν.

Αποφάσισα να συμπορευθώ με την ομάδα που αγκάλιασε τον Συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΙΤΣΑ σε μία κοινή προσπάθεια να σταματήσουμε τον κατήφορο, για μία υγιείς και βιώσιμη ανάπτυξη με ανατροπές, για το όλοι μαζί για την Πρέβεζα.

Για ένα Δήμο πρότυπο που θα διδάξει ήθος, αξιοπρέπεια, διαφάνεια, εμπιστοσύνη, αποτελεσματικότητα, δικαιοσύνη, που θα έχει αυτιά και πόρτες ανοιχτές , θα αγκαλιάσει όλους τους Δημότες χωρίς εξαιρέσεις , και γιατί όχι θα γίνει παράδειγμα προς μίμησει.

Μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές σε μια κατάθεση ψυχής, σας εκμυστηρεύτηκα τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, τους φόβους, τα όνειρα, τα πιστεύω, την αγάπη μου για τον τόπο, και όλα όσα με αντιπροσωπεύουν.

Για το εάν αξίζω την εμπιστοσύνη να με τιμήσετε με την ΨΗΦΟ σας το αφήνω στη δική σας κρίση.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΛΛΗ ΓΚΑΝΑ

Ανθρώπους με διάθεση προσφοράς θέλουμε και η Έλλη την έχει. Καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 – «Γράμμα στον Ορέστη» στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Επόμενο Άρθρο

Σπύρος Ηλιόπουλος και Τάκης Παππάς – Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...