Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 13:09

”Ηχηρή” πολιτική μεταγραφή από την Ανάπτυξη Τώρα

Μεταγραφές δεν υπάρχουν μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην πολιτική σκηνή, εκεί όπου βλέπουμε από εκλογική σε εκλογική αναμέτρηση να υπάρχουν οι λεγόμενες ”μεταγραφές”.

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια αθλητική μεταγραφή που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, κάνοντας όλη την χώρα να μιλάει για αυτή με τον ερχομό του Βραζιλιάνου Μαρσέλο, στην Πρέβεζα έσκασε μια δημοτική πολιτική ”μεταγραφή”.

Ο δημοτικός συνδυασμός ”Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής τον Γιώργο Νίτσα, κάτω από άκρα μυστικότητα κινήθηκε το τελευταίο διάστημα στο να καταφέρει να ”πείσει” ένα πολιτικό πρόσωπο να κατέβει στις εκλογές για την διεκδίκηση του Δήμου τον Οκτώβριο του 2023.

Οι συναντήσεις ήταν θα λέγαμε αρκετές σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκειμένου το συγκεκριμένο πρόσωπο να αλλάξει στρατόπεδο.

Τελικά το συγκεκριμένο πρόσωπο πείστηκε από τον Γιώργο Νίτσα, ο οποίος του παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα και όραμα για τον δήμο Πρέβεζας, όπου πραγματικά δεν θα πρέπει να λείπει κανείς από αυτό και δεν είναι λόγια, αλλά θα γίνει πράξη με την ανάληψη της δημοτικής αρχής, λένε από το στρατόπεδο της Ανάπτυξης Τώρα.

Τα χέρια δόθηκαν και μάλιστα από ότι πληροφορηθήκαμε το συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανακοινωθεί σύντομα μαζί με άλλα ονόματα εξίσου ηχηρά.

Συνεχίζεται…


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Μητροπολίτης Χρυσόστομος: ”Αποτρόπαιες και απαράδεκτες” οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Δυο τίτλοι για τον Πουρναρόπουλο στο Κόσοβο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...