Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:23

(Ε.Κ.Σ.Δ Ν.Πρέβεζας) – Ευχαριστήρια επιστολή

Η  (Ε.Κ.Σ.Δ Ν. Πρέβεζας) ευχαριστεί τους συναδέλφους -ες που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο μας στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ με αποτέλεσμα να εκπροσωπηθούμε με μια έδρα στο νέο Δ.Σ.

Τους δηλώνουμε ότι θα τιμήσουμε την ψήφο σας όπως υποσχεθήκαμε, και θα είμαστε πάντα μαζί στους αγώνες για τη δικαίωση των αιτημάτων του κλάδου μας, για τη ζωή που μας αξίζει.

Τη χρεοκοπία του λαού δεν θα την επιτρέψουμε.

Γνωρίζουμε ότι τίποτα δε μας χαρίζεται.

Ότι κατακτήθηκε ήταν αποτέλεσμα σκληρών αγώνων και θυσιών.

Θέλουμε σύλλογο δραστήριο και μαχητικό που μαζί με τους άλλους εργαζόμενους θα παλεύει για να εμποδίζει μέτρα και πολιτικές που μαυρίζουν τις ζωές μας.

Όχι έναν σύλλογο κάποιων υπομνημάτων σε υπουργούς – βουλευτές (…οι συνταξιούχοι σας στήριξαν και σας έβγαλαν κυβέρνηση…)και ανύπαρκτο σε μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού (για την ακρίβεια,για τον πόλεμο, για το νοσοκομείο,κλπ).

Δε μας εκπλήσσει το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο , (Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Πρέβεζας), τους είχαμε όλους μαζί ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε τρία κόμματα μια πολιτική είναι.

Μήπως νόμοι που μαζί ψήφιζαν, νόμοι που μαζί στήριζαν αυτά τα κόμματα, (Ρέππα, Βούρτση, Κατρούγγαλου, Χαντζιδάκη) δεν είναι που κάνουν τη ζωή μας κόλαση;

Θα είμαστε πάντα μαζί.

Πρέπει και μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, να σταματήσουμε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για μια ζωή που μας αξίζει.

Πρέβεζα 30-3-2023                         (Ε.Κ.Σ.Δ ν.Πρέβεζας)

Προηγούμενο Άρθρο

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Συγχαίρει τους αθλήτες Αγγελική Καρασαββίδη και Νικόλαο Κατσάνο για την Πανελλήνια επιτυχία τους

Επόμενο Άρθρο

Ενημερωτική δράση της Δ.ΥΠ.Α Πρέβεζας σε μαθητές γυμνασίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...