Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 19:41

Ευχαριστίες σε φορείς και προσωπικό από τον διοικητή του Νοσοκομείου (video-pics)

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας έκοψε το πρωΐ της Πέμπτης το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, παρουσία του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου, του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Δημήτρη Σουμαλεύρη, του διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη, προϊσταμένων όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία παρουσίαση όλων εκείνων των θεμάτων που υλοποιήθηκαν για τις ανάγκες λειτουργίας του Νοσοκομείου και μάλιστα εν μέσω Πανδημίας, από τον διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Σκανδάλη.

Ο κ. Σκανδάλη μίλησε για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου Νοσοκομείου, κάτι που όπως είπε είναι ένα πολιτικό ζήτημα, που θα πρέπει να αγκαλιάσουν και να ‘’σπρώξουν’’ οι τοπικοί φορείς προς το Υπουργείο Υγείας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει πολλές φορές τόσο το ιατρικό προσωπικό, όσο το νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου για τις υπηρεσίες του και ιδιαίτερα μέσα στην Πανδημία, όπου πολλοί ήταν εκείνοι που υπερέβαλαν εαυτό για να μπορέσουν να κυλήσουν όσο γίνεται πιο ομαλά τα πράγματα.

Ο κ. Σκανδάλης ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τις χρηματοδοτήσεις που έδωσε προς το Νοσοκομείο τον Δήμο, την 6ης ΥΠΕ, αλλά και τους ιδιώτες δωρητές, αποκαλύπτοντας ότι σημαντικές δωρεές έχουν κάνει η οικογένεια του αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου καθώς επίσης και ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος ως ιδιώτης και μάλιστα με την μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρης Σουμαλεύρης.

Ο περιφερειάρχης αν και καθυστέρησε να παρευρεθεί λόγω υποχρεώσεων ωστόσο κατά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης χαιρέτησε έναν προς έναν όλους όσους βρίσκονταν εκεί ενώ κατά τον χαιρετισμό του τόνισε ότι η Πρέβεζα είναι η μεγάλη αδικημένη τόσο στο Θέμα του Νοσοκομείου όσο και στους οδικούς άξονες, ενώ πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια προσπάθησε να σταθεί αρωγός και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του Νοσοκομείο με όλες τις δυνάμεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Εφτά αιτήματα προς τον Βασίλη Κικίλια από τη Ν.Ε Ξενοδόχων Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος: “Είναι ανάγκη για την Πρέβεζα η ανέγερση νέου Νοσοκομείου” (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...