Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 5:10

Ευχαριστήριο του 4ου Γυμνασίου για τη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει δύο μητέρες, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τη δωρεά χρηματικών ποσών για την αγορά  τεχνολογικού εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα , ευχαριστούμε την κ. Ε.Γ. για την δωρεά σημαντικού χρηματικού ποσού που συνέβαλε στην αγορά ενός υπερσύγχρονου , έγχρωμου Φωτοτυπικού μηχανήματος και την κ. Κική Τσιπουρίδου- Βασιλαποστόλη για την αγορά ενός σετ ρομποτικής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στη σχολική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας , τον Πρόεδρο , κ. Χαράλαμπο Κακιούζη και όλα τα μέλη της που πάντα στηρίζουν τα αιτήματα μας.

Επίσης  συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά  τον Οργανισμό Scico  που προέβη στη δωρεά ενός 3/D εκτυπωτή για το περιβαλλοντικό Πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας που εκπονείται από τη συνάδερφο εκπαιδευτικό, κ. Αγγελική Ευαγγέλου  και ομάδα μαθητών της Γ΄’ Τάξης καθώς και τον  κ. Ιωσήφ Τσιμπούκη που μας βοήθησε στην συναρμολόγησή  του.

Ο εκτυπωτής έρχεται να συμπληρώσει τον τεχνολογικό εξοπλισμό μας που πρόσφατα στελεχώθηκε με 9 νέα διαδραστικά συστήματα και 25 επιπλέον νέα σετ Ρομποτικής .  ‘Όλα αυτά ενδυναμώνουν σημαντικά την τεχνολογική αρτιότητα του σχολείου και θα δώσουν τη δυνατότητα στους μαθητές  μας να προετοιμαστούν και να εκπαιδευθούν ανάλογα για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Προηγούμενο Άρθρο

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ζηρού

Επόμενο Άρθρο

Μάθημα εθελοντισμού από τη Λ.Ε.Κ. Πρέβεζας σε μαθητές του Πρότυπου Γυμνασίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...