Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 13:59

Ευχαριστήριο του Διοικητή του Γ.Ν. Πρέβεζας κ. Σκανδάλη για την προσφορά αίματος και έκκληση για συμμετοχή τους καλοκαιρινούς μήνες

Η Διοίκηση και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στις παρακάτω ημερομηνίες:

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού: από 17 Μαΐου έως 2 Ιουνίου

Ελληνική Αστυνομία: 26 Μαΐου

Νέα Κερασούντα: 28 Μαΐου

Νεοσύστατος σύλλογος αιμοδοτών του Συλλόγου Σαρακατσιάνων: 17 Ιουνίου

Η προσφορά σας και η αφοσίωσή σας στην αιμοδοσία έχουν έναν ανεκτίμητο αντίκτυπο στη ζωή των ασθενών μας. Οι αιμοδοσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών βοήθησαν στη διάσωση ζωών και στην παροχή κρίσιμων ιατρικών παρεμβάσεων σε ασθενείς που τις έχουν ανάγκη.

Η γενναιοδωρία σας και η ευαισθησία σας αποτελούν ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για την κοινότητά μας. Η προθυμία σας να δώσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και το αίμα σας προς το κοινό καλό αποτελεί έμπνευση και ελπίδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά κάθε αιμοδότη που συμμετείχε σε αυτές τις εκστρατείες αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας. Η γενναιοδωρία σας συμβάλλει στην επιτυχία του Τμήματος Αιμοδοσίας και στην παροχή ζωτικής αίματος για τις επείγουσες ανάγκες των ασθενών μας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, το προσωπικό και τους εθελοντές που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων αιμοδοσίας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την προώθηση της σημασίας της αιμοδοσίας και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει

Σας καλούμε να συνεχίσετε την πολύτιμη συνεισφορά σας στην αιμοδοσία και να ενθαρρύνετε και άλλους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, ιδίως του καλοκαιρινούς μήνες που η ζήτηση για αίμα αυξάνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αιμοδοσία και το πώς μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Με εκτίμηση

Ο Διοικητής

Δημήτριος Σκανδάλης

Προηγούμενο Άρθρο

Τα εγκαίνια του καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ζηρού

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση της Περιφέρειας Ηπείρου στην Πάτρα για την προώθηση του εσωτερικού τουρισμού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...