Ευχαριστήριο της Φιλαρμονικής Πρέβεζας ”Ορφέας”

Ημερομηνία:

Το Δ.Σ της Φιλαρμονικής Πρέβεζας «Ο ΟΡΦΕΑΣ», επιθυμεί να εκφράσει  θερμές ευχαριστίες σε δωρητές που είτε με οικονομικές δωρεές , είτε με προσφορά εργασίας και υλικών βοηθήσανε να «ξαναστηθεί στα πόδια της» η Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ο ΟΡΦΕΑΣ».

Η Φιλαρμονική απέκτησε 2 WC με 2 προθαλάμους-2 ντούζ καθώς και θερμοσίφωνα για ζεστό νερό. Δημιούργησε νέες αυτόνομες υδραυλικές εγκαταστάσεις, αποκατέστησε και λειτουργούν τα περισσότερα μουσικά όργανα και προμηθεύεται καινούργια από δωρεές συμπολιτών μας.

Από δωρεά απέκτησε 30 μπλουζάκια, καθάρισε και αποκατέστησε τις στολές που βρέθηκαν. Απέκτησε ψυγείο-μηχανή espresso-ηλεκτρική σκούπα και προθήκες για μουσικά όργανα.

Για όλα τα ανωτέρω βοήθησαν και ευχαριστούμε τους κατωτέρω:

  • Τσόκας Χαράλαμπος
  • Τέφας Ιωάννης
  • Γιαννάκης Στέργιος
  • Μικρούλης Μηνάς
  • Σταύρου Κώστας
  • Μπάμπης Χρήστος
  • Λιόντος-Λεόπουλος Ο.Ε
  • KONSTAS  Παναγιώτης
  • Hotel ALEXANDROS
  • Βαγγέλη-Σουλιώτη Θάλεια
  • Σουλιώτης Απόστολος

Ο κος Μιχάλης Λαϊνάς προσέφερε εις μνήμη του πατρός του Σπυρίδωνα, δωρεάν τα μπλουζάκια καθώς και η εταιρεία του 3 καινούργια μουσικά όργανα, σε αντικατάσταση …….απολεσθέντων. Σύντομα θα γνωστοποιηθούν και άλλοι δωρητές.

Ηδη λειτουργεί τμήμα μάθησης που η φοίτηση είναι δωρεάν καθώς και η μπάντα Βετεράνων.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Φιλαρμονική ”Ο ΟΡΦΕΑΣ”  1920-2021 έκλεισε 100 χρόνια προσφοράς-πολιτισμού στην πόλη μας και ξεκίνησε δυναμικά για την ΝΕΑ ΕΚΑΤΟΕΝΑΕΤΗΡΙΔΑ 2021-2120.

«Ο ΟΡΦΕΑΣ» δημιούργημα των Πρεβεζάνων  ανήκει στους Πρεβεζάνους πολίτες.

Είναι αυτόνομος και αυτοδιοίκητος.

Η Υπουργός Πολιτισμού κα ΜΕΝΔΩΝΗ, σε χρόνο ρεκόρ, υλοποιεί την δέσμευσή της για την χρηματοδότηση του υπό έκδοση Λευκώματος. Θερμά την ευχαριστούμε.

Για δωρεές προς τον «ΟΡΦΕΑ» μόνο μέσω της EUROBANK: IBAN GR6702603460000460100590750.

Με τις καλλίτερες ευχές μας για το 2022.

Για το Δ.Σ του «ΟΡΦΕΑ»

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Παππάς

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...