Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 8:57

Ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Τζίμα

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες

Θέλω να ευχαριστήσω, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας επικύρωσης του Πρωτοδικείου, τους 660 πολίτες του Δήμου μας, που με κατέταξαν πρώτο, ανάμεσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Ανάπτυξης Τώρα», εκλέγοντάς με στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Ένα εκλογικό αποτέλεσμα για εμένα, που δίνει μια ηχηρή, ισχυρή, αδιαμφησβήτητη  και αποστομωτική απάντηση, σε όλους εκείνους, εκτός της παράταξής μας, που προσπάθησαν με παλαιοκομματικές και μη μεθόδους αλλά και με κάθε σκοτεινό μέσο, για την πολιτική μου εξόντωση. Όμως η “ατυχία” γι’ αυτούς, ήταν ότι δεν γνωρίζανε το μέγεθος της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και της ειλικρινούς σχέσης που έχει αναπτυχθεί με την πάροδο των χρόνων, με τους δημότες.

Ευχαριστώ επίσης, όπως και όλοι μας στην «Ανάπτυξη Τώρα», τους χιλιάδες πολίτες που πίστεψαν στην παράταξή μας, που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Εν συνεχεία  να συγχαρώ, ως είθισται, όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων της νέας θητείας.

Ευχαριστώ και συγχαίρω συνάμα, όλους τους συνυποψηφίους μου στην παράταξή μας, γιατί δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, με αξιοπρέπεια και ήθος, χωρίς πελατειακές πρακτικές και αμετροέπειες. Συνεργαστήκαμε επίμονα, με συνέπεια και σοβαρότητα και με γνώμονα την αλήθεια, το ήθος και το κοινό συμφέρον των Δημοτών μας. Αισθάνομαι υπερήφανος για όλες και όλους που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και την στήριξαν μέχρι το τέλος. Εν κατακλείδι, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για την άψογη συνεργασία μεταξύ της Παράταξής μου «Πρέβεζα Όλοι μαζί» και της «Ανάπτυξης Τώρα» καθώς επίσης και τον επικεφαλής της, Γιώργο Νίτσα.

Πρεβεζάνες, Πρεβεζάνοι

Το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν ήταν το αναμενόμενο, οφείλουμε όμως να σεβαστούμε την ετυμηγορία των πολιτών, που μας κατέταξε στην αντιπολίτευση, στην οποία, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, η σημερινή και επανεκλεγείσα δημοτική αρχή, θα τύχει πραγματικού ελέγχου και πραγματικής αντιπολίτευσης. Θα ασκήσουμε τα καθήκοντα μας, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Η ιδιότητα του ενεργού πολίτη για εμένα, αναβαθμίζεται σε δημοτικό σύμβουλο. Δηλώνω θεματοφύλακας αρχών και αξιών, δίνοντας την συγκατάθεσή μου σε όποιο θετικό και ωφέλιμο για το κοινό καλό των Πρεβεζάνων, που θα φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική αρχή, και απέναντί της, για κάθε τι που θα εναντιώνεται ως προς τα συμφέροντα των δημοτών μας.

Με πνεύμα ενότητας, συνεχίζουμε!

Με  Εκτίμηση,

Νίκος Τζίμας

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα Ετικέτα Ποιότητας για το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας – Πανευρωπαϊκή αναγνώριση του σχολείου

Επόμενο Άρθρο

Τ.Ε. ΚΚΕ Πρέβεζας: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...