Ευχαριστήριο Επιμελητηρίου Πρέβεζας για την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ημερομηνία:

Η γυναίκα ούσα εκ της φύσεως της πολυπράγμων, καλείται να διαδραματίσει διάφορους ρόλους στην ζωή της.   Το δικαίωμα στην εργασία και κατ’ επέκταση η γυναικεία επιχειρηματικότητα έπειτα από διαχρονικούς αγώνες αποτελεί πλέον αναφαίρετο κεκτημένο της γυναίκας. Ας μην ξεχνάμε ότι η επιχειρηματικότητα είναι γένους θηλυκού.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας στα πλαίσια της Γιορτής της Γυναίκας, και τιμώντας αυτή, και όχι μόνο, έκφανση της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας, τουτέστιν την γυναικεία επιχειρηματικότητα πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Μαΐου  εκδήλωση με θέμα “Όταν οι γυναίκες ευημερούν, ευημερεί η ίδια η κοινωνία“.

Νοιώθουμε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τις ομιλήτριες της εκδήλωσής μας:

  1. Άντζελα Γκερέκου Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) (μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό)
  2. Σοφία Εφραίμογλου, Πρόεδρος Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) (μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό)
  3. Κωνσταντινίδη Αγγελική ,Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τον νομό Πρέβεζας, εκπρόσωπος του ΕΕΔΕΓΕ
  4. Μπραΐμη Σταυρούλα, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, πρώην Δήμαρχος Σουλίου.
  5. Άννα Στεργίου , Κοινοβουλευτική Συντάκτρια και Συγγραφέας, (μαγνητοσκοπημένο χαιρετισμό)
  6. Κατερίνα Μπότσιου, Πρόεδρος του Ομίλου ΜΠΟΤΣΙΟΣ Α.Ε., Συντονίστρια του Σωματείου Καλλιπάτειρα για την Ήπειρο
  7. Βίκυ Νίκου , Γενική Διευθύντρια Foppen Seafood Olympic Eel and Salmon Industry s.a.
  8. Κυριάκη Γεωργία, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Enjoy Lichnos Bay Village  AETE   και αντιπρόεδρος της τουριστικής προβολής του Δήμου Πάργας, Δικηγόρος εγγεγραμμένη στο Πρωτοδικείο Πρεβέζης
  9. Αθηνά Παπαγιάννη, Υπάλληλος Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, αθλήτρια του στίβου και συγκεκριμένα των 20km βάδην
  10. Κατσανού Ακριβή, Κοινωνική Λειτουργός του Συμβουλευτικού Κέντρου του Δ. Πρέβεζας
  11. Ελευθερία Γιώτη, Λογοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (life coach) εκπαιδευμένη στο ΕΚΠΑ , Εκπαιδευομένη Οικογενειακή-Συστημική θεραπεύτρια.

Επίσης, θέλουμε να απευθύνουμε ευχαριστίες στον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Γεωργάκο Νικόλαο για τον δια ζώσης χαιρετισμό του στην εκδήλωση και στους Βουλευτές κ. Στέργιο Γιαννάκη και κ. Μπάρκα Κωνσταντίνο για τους χαιρετισμούς που μας απέστειλαν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Πρασίνου και Καθαριότητας, κ. Κουμπής Γρηγόριος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αχιλλέας Γκούμας και Δημήτρης Παππάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ανωγιάτης Αθανάσιος, Γιαννουλάτος Ευάγγελος , Καραμανίδης Δημήτριος, Κωνσταντάκη Αθηνά  και Νίτσας Γεώργιος , ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης κ. Βασίλης Ιωάννου, η λιμενάρχης κα Σταματία Μαργέλη, μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, o προϊστάμενος του ΟΑΕΔ κ. Δημήτρης Κώτσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και μέλη αυτής κ.  Σολδάτος Νικόλαος κ.α.

Επιπροσθέτως, θέλουμε να απευθύνουμε ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Είναι κοινός τόπος ότι οι επιτυχημένες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες γένους θηλυκού στην περιοχή μας έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρονιά και το  Επιμελητήριο Πρέβεζας  συνδράμει ως θεσμός και επί  του πρακτέου σε κάθε προσπάθεια γυναίκειας επιχειρηματικότητας.

Χρόνια πολλά!!!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου με τον Πρέσβη της Κίνας – Στο επίκεντρο η ανάπτυξη συνεργασιών

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου πραγματοποιήθηκε...

Νέος Ψυχίατρος ενισχύει το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και τις δομές Ψυχικής Υγείας της περιοχής

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας εκφράζει την ιδιαίτερη...

Σημαντική συνάντηση του Δημάρχου Πάργας με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πάργας,...

«Αναβίωση του Πανηγυριού του Συρράκου στην Πρέβεζα» του Συνδέσμου Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Περιοχής Πρέβεζας ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση...