Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 13:27

Ευρωπαϊκό Κ20: Στον τελικό του ύψους ο Μίτα

Μια ακόμη είσοδο σε τελικό έχει να μετρά από το απόγευμα της Τρίτης (8/8) η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ανδρέας Μίτα γνώριζε εξ αρχής ότι ο προκριματικός του ύψους ήταν το πρώτο σκαλοπάτι που έπρεπε ανέβει προκειμένου να φτάσει στον στόχο του που δεν είναι άλλος από ένα μετάλλιο στη διοργάνωση.

Ο νεαρός αθλητής από την Πρέβεζα κάνοντας έναν αγώνα με απόλυτη συγκέντρωση κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδο του στον τελικό (10/8, 9:05) ξεπερνώντας με τη δεύτερη προσπάθεια τα 2,11 μέτρα. Προηγουμένως είχε περάσει με την πρώτη το 1,98 μ., 2,03 μ., και 2,07 μέτρα. Ο Μίτα το περασμένο καλοκαίρι στο ίδιο στάδιο είχε πάρει την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 και φέτος ο στόχος του είναι να ανέβει στο βάθρο της διοργάνωσης της μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας.

Στον προκριματικό του ύψους είχαμε διπλή εκπροσώπηση καθώς μετείχε και ο Γιώργος Μανωλόπουλος. Ο 18χρονος άλτης αγωνίστηκε στο πρώτο γκρουπ και πέρασε το 1,98 μ. και τα 2,03 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια και στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες στα 2,07 μέτρα. Με τα 2,03 μ. ο Μανωλόπουλος πήρε την 21η θέση στο σύνολο.

Προηγούμενο Άρθρο

Οδικοί Άξονες Ιόνια Οδός – Πρέβεζα και Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα. Η πραγματική κατάσταση

Επόμενο Άρθρο

Δρ. Κοσμάς Κοψάρης, Τιν και Τίνα, κριτική της ταινίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...