Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 23:27

Επιχειρήση γαλακτοκομικών προϊόντων ΠΑΡ.ΓΑ: Παρουσίασε το νέο της χώρο με γεύσεις από όλη την Ήπειρο (video-pics)

Η αναπτυσσόμενη επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων ΠΑΡ.ΓΑ των Λάζαρου και Νίκου Δημητρίου, παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας στην Βαλανιδοράχη στον Δήμο Πάργας, έναν νέο χώρο με γεύσεις και αρώματα από ολόκληρη την Ήπειρο.

Πρόκειται για το νέο χώρο, εκεί όπου ο επισκέπτης εκτός των γαλακτοκομικών πρόϊόντων της επιχείρησης ΠΑΡ.ΓΑ, μπορεί να βρει και άλλα προϊόντα μικρών παραγωγών από πολλές περιοχές της Ηπείρου.

Με αφορμή τη νέα αυτή προσθήκη στις εγκαταστάσεις οι υπεύθυνοι της επιχείρησης θέλοντας να προωθήσουν, αλλά και να κάνουν γνωστό στο ευρύ κοινό τη νέα αυτή προσπάθεια, υποδέχθηκαν φίλους και επιχειρηματίες σε μία πρώτη γνωριμία.

Το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αχιλλέας Γκούμας, ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παύλος Φραγκούλης, ο επίσης υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δημητρίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πάργας και πλήθος κόσμου.

Ο Νίκος Δημητρίου, μιλώντας στην κάμερα του On TV, εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν την επιχείρηση ΠΑΡ.ΓΑ να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, ενώ ευχαρίστησε όλους τους παραγωγούς για την συνεργασία τους.

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς συνεχάρη την οικογένεια και τόνισε πως κάθε τέτοια μονάδα που γεννιέται δίνει ζωή στην περιοχή.

Η εταιρεία

Ιδρύθηκε το έτος 2018 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στην Βαλανιδορράχη Πρέβεζας.  Με σεβασμό στην παράδοση, εμπιστοσύνη στην τοπική παραγωγή και πάθος για την ποιότητα παράγει εκλεκτά παραδοσιακά και αδιαφιλονίκητα υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα από ντόπια επιλεγμένα κοπάδια ελεύθερης βοσκής. Τα προϊόντα αυτά ξεχωρίζουν για τη γεύση, την υφή και το άρωμα τους! Συνδυάζουν τις παραδοσιακές συνταγές με τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας και της ολικής ποιότητας.

Σήμερα, η ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΕ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών αυξάνει συνεχώς την παραγωγή της και επεκτείνει τις πωλήσεις της σε όλη τη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έτσι είναι σε θέση να εξυπηρετήσει αποτελεσματικότερα το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ζητά καθημερινά σταθερή ποιότητα από τα προϊόντα, που αγοράζει.

Στην έκθεση της γαλακτοκομικής μονάδας ΠΑΡ.ΓΑ εκτός από πληθώρα τοπικών προϊόντων όπως λάδι, κρασί, ούζο, μέλι, ζυμαρικά και πολλά ακόμη ντόπια προϊόντα, θα βρείτε:

  • Φέτα Π.Ο.Π – Από φρέσκο ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα υψηλής ποιότητας, με πλούσια αρωματική γεύση. Ωριμάζει για 3 μήνες σε άλμη και διαθέτει τη σκληρότητα ώστε να κόβεται και σε λεπτές φέτες.
  • Κατσικίσιο Τυρί – Από φρέσκο ελληνικό κατσικίσιο γάλα. φτιαγμένο με μεράκι. Είναι ένα φυσικό προϊόν που έχει όλα τα προτερήματα του κατσικίσιου γάλακτος. Είναι ελαφρύ αλλά εξαιρετικά εύγευστο. Έχει ισορροπημένη οξύτητα και με μεγάλη ωρίμανση αποδίδει την αυθεντική γεύση του ελληνικού κατσικίσιου τυριού.
  • Πρόβειο γιαούρτι – Προϊόν από 100% πρόβειο ελληνικό γάλα. Με την χαρακτηριστική πέτσα. Είναι προϊόν ζύμωσης, με τον παραδοσιακό τρόπο και με την προσθήκη καλλιέργειας. Διατίθεται σε κεσεδάκι 220 – 250γρ.
  • Ανθότυρο – Λευκό μαλακό τυρί από πρόβειο και κατσικίσιο παστεριωμένο τυρόγαλα. Με ελάχιστο αλάτι, φρέσκια, γλυκιά και δροσερή γεύση.
  • Μυζήθρα ξηρή – Παραδοσιακό ελληνικό τυρί από πρόβειο και κατσικίσιο παστεριωμένο τυρόγαλο. Με ιδιαίτερα αλμυρή γεύση και έντονο άρωμα. Παρασκευάζεται χωρίς προσθήκη γάλακτος ή κρέμας.
  • Σαλαμούρα – Παράγεται από πρόβειο παστεριωμένο γάλα. Ωριμάζει μέσα σε κάδους ή δοχεία, με την προσθήκη καλλιέργειας και αλατιού. Με ελαφριά, υπόξινη, αλλά και πολύ δροσερή γεύση. Στην υφή μοιάζει με γιαούρτι και διάσπαρτα περιέχει σκληρά κομμάτια τυριού φέτας.
  • “Διαβολικό” τυρί – Ημίσκληρο, γευστικότατο ωχροκίτρινο τυρί. Παράγεται από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα. Έχει ελαστική υφή, γεύση μέτρια αλμυρή και πικάντικη επίγευση που αναδεικνύεται όταν είναι ψημένο.

ΠΑΡ.ΓΑ – Παραγωγή Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Διεύθυνση: ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΡΑΧΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
email: FETAPARGA@GMAIL.COM

Τηλ: 2682500455

Προηγούμενο Άρθρο

Επιβάλλεται η χρονική μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών του Βασίλη Ιωάννου

Επόμενο Άρθρο

Συναυλία με μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...