Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:04

Επιτροπή Πρέβεζα 1821-2021: Έκθεση έργων μαθητών με θέμα «Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία»

Η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑ 18121- 2021 ΙΣΤΟΡΙΑ- ΜΝΗΜΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, σταθερή σε έναν από τους στόχους, που από την αρχή έθεσε, δηλαδή οι νέοι άνθρωποι να γνωρίσουν την Ιστορία του Απελευθερωτικού Αγώνα, να ευαισθητοποιηθούν και να εμπλακούν σε αυτήν την Πανελλήνια Γιορτή των 200 Χρόνων, με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζει μια νέα δράση.

Πρόκειται για την Έκθεση έργων Μαθητών και Μαθητριών με τη σχετική θεματολογία. Τα έργα ήρθαν στην Επιτροπή μετά από πρόσκληση προς τους νεαρούς μας συμπολίτες, να συμμετέχουν με έργα ζωγραφικής και ποίησης με θέμα «Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία»

Η πρώτη Παρουσίαση περιλαμβάνει ένα έργο Ζωγραφικής και ένα Κείμενο του μικρού Κωνσταντίνου Πάσχου, μαθητή της Στ΄ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας. Τα έργα του Κωνσταντίνου έγιναν αφίσες, που αναρτήθηκαν στις βιτρίνες  κενού καταστήματος στο Σαϊτάν Παζάρ, ώστε να είναι απολύτως προσιτά σε όλους.

Η συγκεκριμένη δράση μόνο συγκίνηση και ικανοποίηση δίνει σε όλους μας και περιμένουμε και από άλλους μαθητές και μαθήτριες να μας δώσουν την χαρά να παρουσιάσουμε και την δική τους δουλειά.

Κλείνοντας  πρέπει να ευχαριστήσουμε  την δασκάλα του Κωνσταντίνου κα Ελένη Ζιώγα, η οποία μας γνώρισε  την δουλειά του και τους γονείς του, που μας έδωσαν την άδεια να την αξιοποιήσουμε.

Τέλος, πολλές οι ευχαριστίες μας και στον κ. Στέφανο Γκορτζογιάννη για την παραχώρηση των βιτρινών του καταστήματος ιδιοκτησίας του.

Προηγούμενο Άρθρο

Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου: Πρόγραμμα Μ. Εβδομάδας – Πάσχα 2021

Επόμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 15 στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...