Την παρακάτω ανακοίνωση απέστειλε γονέας μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας.
Επιτρέψτε μου, με αγωνία, να επισημάνω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας διότι θα θρηνήσουμε θύματα.
Μετά από σχετική συζήτηση με τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Σούρλα πριν από μία εβδομάδα, πληροφορήθηκα ότι υπάρχει και σχετικό έγγραφο που απέστειλε η Τροχαία Πρέβεζας από τις 26/11/ 2019(!!!) με αριθ. πρωτ: 1016/11/34 σε Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και Δήμο Πρέβεζας, με υποδείξεις και παρατηρήσεις για την σχετική διάβαση και την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη.
Να προσθέσω ότι αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά, σχεδόν όλη η σήμανση, από τον κόμβο της Αστυνομίας μέχρι τον επόμενο κόμβο έμπροσθεν του Ιερού ναού της Αγίας Ειρήνης είναι τουλάχιστον πρόχειρη.
Παρακαλώ να σκύψουμε όλοι πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να φροντίσουμε να λυθεί το συντομότερο δυνατόν.
Με εκτίμηση
Γιώργος Αλισανδράτος
γονέας μαθητών Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας