Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 15:45

Επιστροφή στις νίκες για τον Φιλαθλητικό – Κέρδισε με 3-0 το Αιγάλεω (LIve)

Η ομάδα βόλεΐ γυναικών του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας το Αιγάλεω με 3-0 στα σετ, το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Η ομάδα της Πρέβεζας ξεκίνησε μουδιασμένα το πρώτο σετ, δίνοντας το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να πιέζουν και να βρίσκονται κοντά στο σκορ, ωστόσο ο Φιλαθλητικός κέρδισε με 26-24.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, βρήκαν τα πατήματά τους και χωρίς κανένα πρόβλημα το κέρδισαν με 25-19.

Στο τρίτο σετ ο Φιλαθλητικός συνέχισε το εξαιρετικό του παιχνίδι και κατάφερε να το κερδίσει και αυτό με 25-20.

‘’Είμαστε μια νέα ομάδα, ήρθαν κορίτσια τον Ιανουάριο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να παραμείνουμε στους στόχους μας’’ δήλωσε ο προπονητής του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας Πέτρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του Filathlitikos Live TV και συνέχισε: ‘’Έχουμε δύο ακόμη δύσκολα παιχνίδια, με την Ελπίς εκτός και τον Πορφύρα εντός. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας’’.

Σετ: 26-24, 25-19, 25-20

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Μητροπούλου, Μπαχλαβά, Αούραμτσικ, Μέλου, Μερκούρη, Κουκά / Κοσμίδου (λ), Φαρίας, Πεπονη.

Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ (Αγγελική Αντωνιάδη): Αφροδίτη, Γουίλιαμσον, Χατζηαντώνη, Γκέκοβιτς, Μπούκουρα, Δρέμπελα, Παγωμένου, Ραζνάτοβιτς / Μάρκου (λ), Καλαματιανού, Λουκά, Γεωργιάδου, Σκαλίτσου.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Πρέβεζας για κλοπή

Επόμενο Άρθρο

Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα του Φιλαθλητικού με το Αιγάλεω (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...