Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 18:30

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΣ Πρέβεζα – Ευχαριστεί Δήμο και Νοσοκομείο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έκανε γνωστό ότι δόθηκε τελικά το “πράσινο φως” για την επανεκκίνηση του ελληνικού αθλητισμού, με όλα τα ομαδικά αθλήματα να επιστρέφουν στη δράση.

Έτσι λοιπόν τα πρωταθλήματα ξεκινούν με την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα να δηλώνει πανέτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις 4 Απριλίου 2021.

Ωστόσο μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό ”πράσινο φως” της πολιτείας, προηγήθηκε η άψογη συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια τόσο του Δήμου Πρέβεζας, όσο και του Νοσοκομείου και του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, προκειμένου ο σύλλογος να πραγματοποιήσει τα rapid test, σε όλο το αγωνιστικό τμήμα.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την βοήθεια τον Δήμο Πρέβεζας και ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία, στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει ο ΠΑΣ Πρέβεζα για την παραμονή στην κατηγορία κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες,

Τέλος τόσο η διοίκηση του συλλόγου, όσο ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος δίνοντας την υπόσχεση ότι θα δώσουν όλοι μαζί τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: «Πράσινο φως» για την επανεκκίνηση του Αθλητισμού

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Άνοιγμα τουρισμού από Απρίλιο – Το πλήρες σχέδιο μέχρι το καλοκαίρι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...