Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 1:37

Επιστολή της Ανυπότακτης Κίνησης στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κυρία Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας,

Η δημοτική κίνηση «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας» σάς εύχεται καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο εκπροσωπηθήκαμε εκ περιτροπής από τον κ. Γεωργούλη Μιχάλη, τον κ. Κατσιώτη Μάριο και τον κ. Κωστόγιαννη Ταξιάρχη.

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, η δημοτική μας κίνηση δεν συγκρότησε ψηφοδέλτιο, καθώς, ουσιαστικά, αποκλείσθηκε λόγω των αντιδημοκρατικών νόμων της κυβέρνησης. Η μη συμμετοχή μας στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου δεν πρόκειται να σταματήσει την ενεργό παρέμβασή μας στο πολιτικό γίγνεσθαι του δήμου. Η δημοτική μας κίνηση με τη συνεχή της δράση τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατάφερε όχι μόνο να κατακτήσει τη θέση της στην τοπική κοινωνία αλλά και να την ενισχύσει ανεξαρτήτως της μη εκλογικής καθόδου της.

Σε συνέχεια, λοιπόν, της πολιτικής μας δράσης μετά το πέρας της θητείας μας, θα θέλαμε να σας δηλώσουμε την παρουσία των μελών της γραμματείας της δημοτικής μας κίνησης ως παρατηρητές στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Με την εμπειρία της προηγούμενης τετραετίας και με μοναδικό μέλημα το λαϊκό συμφέρον θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την επιστολή μας στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Τα μέλη της γραμματείας της

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας

Γεωργούλης Μιχάλης

Κατσιώτης Μάριος

Νάνος Βαγγέλης

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Μετροπόλιταν Όπερα – Σάββατο, 27 Ιανουαρίου, 8μμ Κάρμεν (του Ζορζ Μπιζέ)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...