Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:05

Επιστολή διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Πειραιώς στο Θεσπρωτικό

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι η αιφνιδιαστική απόφαση της Διοίκησης της τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημα της στο Θεσπρωτικό, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση και αγανάκτηση στους κατοίκους της περιοχής αλλά και κατ΄επέκταση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Πρόκειται για το μοναδικό πλέον υποκατάστημα τράπεζας που λειτουργεί στο Θεσπρωτικό και εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες (πρώην Α.Τ.Ε.) επαγγελματίες αγρότες και πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και πολίτες όχι μόνο του πρώην Δήμου Θεσπρωτικού και της ΔΕ Λούρου αλλά και χωριών του Δήμου Δωδώνης Ιωαννίνων.
Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που ισχύει η ανωτέρω φήμη περί οριστικής διακοπής της λειτουργίας του υποκαταστήματος , θα αποδυναμωθεί και θα υποβαθμιστεί πλήρως η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας καθώς εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ατόμων της Τρίτης ηλικίας αλλά και ευπαθών ομάδων οι οποίοι αδυνατούν να καταφύγουν σε ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Πιστεύουμε ότι θα λάβετε υπόψη σας τις ιδιαίτερες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας και θα αναθεωρήσετε την πιθανή απόφαση σας σχετικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματος.
Με εκτίμηση
Γεωργαλή Ερμιόνη
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Θεσπρωτικού
Προηγούμενο Άρθρο

Βασίλειος Κώνστας: ”Λουκέτο βάζει η τράπεζα Πειραιώς στο κατάστημα Θεσπρωτικού”

Επόμενο Άρθρο

Πέτσας για lockdown: Πόσο πρέπει να υποχωρήσουν τα κρούσματα για να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...