Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 5:02

Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα επέλεξαν την Πρέβεζα για τις πασχαλινές διακοπές τους

Επιστροφή σταδιακά από σήμερα στους ρυθμούς της καθημερινότητας για την Πρέβεζα μετά από ένα πενθήμερο αργιών. Από την Μ. Παρασκευή έως και χθες Τρίτη, όπου μεταφέρθηκε ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της χώρας κατέκλυσε την πόλη και γενικότερα τον Δήμο της Πρέβεζας, απολαμβάνοντας τον ανοιξιάτικο καιρό και τα ιδιαίτερα πασχαλινά δρώμενα που χαρακτηρίζουν την περιοχή μας.

Γκρουπ αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες “ψήφισαν” Πρέβεζα και συμμετείχαν στην Περιφορά των Επιταφίων, στα μπότια και την Ανάσταση με τις πληρότητες στα καταλύματα να ήταν πολύ υψηλές.

Να θυμίσουμε ότι για μια ακόμη αφορά η Πρέβεζα κατά τον μήνα Απρίλιο βρέθηκε στις 10 δημοφιλέστερες Περιφερειακές Ενότητες για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού, αφού ενεργοποιήθηκαν 285 επιταγές (ποσοστό που αντιστοιχεί στο 3%). Το αντίστοιχο ποσοστό στα Ιωάννινα ήταν 6% και οι επιταγές 548.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Η εταιρεία Βιοαέριο Πρέβεζας 1ΙΚΕ ζητά υπάλληλο γραφείου για άμεση πρόσληψη

Επόμενο Άρθρο

Σε τουρνουά της Πάτρας η ομάδα μπάσκετ U14 της Νικόπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων: Όλου του κόσμου τα παιδιά και οι λαοί να ζουν ειρηνικά στον τόπο τους!

  Εμείς οι γονείς παρακολουθούμε το τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη και την επίδραση που έχει στα παιδιά μας, στα σχολεία και τη σχολική κοινότητα, σε μας τους ίδιους. Η λογική των ίσων αποστάσεων δεν είναι θέση για μας… Χιλιάδες συνάνθρωποί μας, άμαχος πληθυσμός, ασθενείς, τραυματισμένοι, εκτοπισμένοι,  φοβισμένοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο,από τους βομβαρδίσμούς από τις δυνάμεις των  Ισραηλινών. Τον τελευταίο καιρό πολλές φορές ξυπνήσαμε και μαύρισε η ψυχή μας. Έγκλημα στα Τέμπη, έγκλημα στην Πύλο, κατακαμένη γη σε όλη την Ελλάδα, πνιγμένη κάθε  […]