Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 20:51

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Σεμινάρια Επιχειρηματικότητας και Marketing

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας συνεχίζοντας δυναμικά τις δράσεις του για την προβολή προώθηση και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, διοργανώνει σεμινάρια Επιχειρηματικότητας και Marketing στις 11 και 12 Μαΐου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

Το κάθε πρόγραμμα διάρκειας 3 ωρών υλοποιείται στο πλαίσιο των θεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας για την ευρύτερη ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους στο επαγγελματικό πεδίο δράσης και αφορά επιχειρηματίες και εργαζόμενους με πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα.

Θεματικές Ενότητες

1η ημέρα Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 17:00: Οι σύγχρονες στρατηγικές Marketing και πωλήσεων ως ισχυρό και σύγχρονο εργαλείο βιωσιμότητας, εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης της  Μικρομεσαίας και Μεσαίας επιχειρηματικότητας. Πως  χρησιμοποιούνται, τι δυνατότητες  παρέχουν και πως διαμορφώνουν την επιχειρηματική εικόνα, τόσο στο φυσικό όσο και ψηφιακό επιχειρείν.

2η ημέρα Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 10:00πμ: Τι είναι και πως λειτουργεί το ψηφιακό επιχειρείν.
Ποια η σχέση του με το παραδοσιακό μοντέλο λειτουργίας των παραδοσιακών Μικρομεσαίων και Μεσαίων Επιχειρήσεων. Ποιες είναι οι ευκαιρίες ανάπτυξης που δίνει το ψηφιακό επιχειρείν, και ποιοι οι πιθανοί κίνδυνοι που πρέπει να αποφεύγουν οι επιχειρήσεις. Παρουσίαση επιτυχημένων μοντέλων Ψηφιακού Επιχειρείν.

Η πρόσβασή σας στο εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα Μέλη του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Ιππολύτη Μακρή, τηλέφωνο: 2682029414 εσωτ. 10, καθώς και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γ. Σεφέρη 3, Πρέβεζα, ΤΚ 48100.

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα εορτασμού του Ι.Ν. Αγ. Θωμά Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Πρόσληψη φαρμακοποιού ΙΔΟΧ για τον Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...