Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:52

Επικείδιο μήνυμα ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας για τον Βαγγέλη Καραμανίδη

Με βαθιά θλίψη, αποχαιρετούμε σήμερα, λέγοντας το τελευταίο αντίο, τον συμπολίτη μας, Ευάγγελο Καραμανίδη, πατρός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας, Δημήτριου Καραμανίδη. Ο εκλιπών, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, κατάφερε μέσα από την εργατικότητα του να δημιουργήσει μια καταξιωμένη επιχείρηση στο είδος της, τόσο στην Πρέβεζα όσο και στο Πανελλήνιο, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε μια εξαίρετη οικογένεια με την σύζυγο του Παρασκευή και τα δυο τους άξια παιδιά, τον Δημήτρη και την Ελένη.

Αφιέρωσε δε, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του, δίνοντας πολιτικές μάχες και αγώνες, για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Σε όλους, συμπεριφερόταν πάντα με το χαμόγελο, την απλότητα, την  ειλικρίνεια και τον ανθρωπισμό που τον διακατείχε.

Ο εκλιπών, πρόωρα δυστυχώς, ολοκλήρωσε την αποστολή του.…στάθηκε .…Σύζυγος σωστός.…Πατέρας στοργικός….ηθικός και αξιοπρεπής Αγωνιστής της ζωής….φίλος αυθεντικός….τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον Βαγγέλη μας….

Απώλεια για όλους εμάς, μα πιο μεγάλη για την οικογένεια του.
Τα Θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τους οικείους και τους συγγενείς του και ιδίως προς τον υιό του και αγαπητό συνάδελφο, Δημήτρη .

Νίκος Τζίμας

Πρόεδρος ΝΟΔΕ  ΝΔ  Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Σήμερα το στερνό αντίο στον Βαγγέλη Καραμανίδη

Επόμενο Άρθρο

Σημείο αναφοράς στην Μεσόγειο ο Σκορπιός – Θα απευθύνεται σε κροίσους και μεγιστάνες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...