Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 8:35

Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων στον Αστακό: Έβαζαν εμπόδια στον δρόμο για να προκαλέσουν ατυχήματα

Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές εξαιτίας ενός ανόητου όσο και επικίνδυνου παιχνιδιού τους, που λίγο έλειψε να στοιχίσει ανθρώπινες ζωές.

Η παρέα έστηνε εμπόδια σε σκοτεινά σημεία της επαρχιακής οδού Αστακού Φυτειών, με σκοπό να προκαλέσει επίτηδες ζημιές στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ένας μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε το προηγούμενο Σάββατο, 22 Αυγούστου, όταν οι ανήλικοι στερέωσαν σε δύο πασσάλους τα άκρα ενός σχοινιού και το τέντωσαν κάθετα στο οδόστρωμα, σε σημείο χωρίς φωτισμό. Ο άτυχος άνδρας έπεσε πάνω του και η μηχανή ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Χθες (29/08) οι ανήλικοι προκάλεσαν με τον ίδιο τρόπο υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας, ενώ και τα ξημερώματα τοποθέτησαν κάθετα στο οδόστρωμα πέτρες, ζάντες, ένα λάστιχο οχήματος κι άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν και πάλι κίνδυνο ατυχήματος.

Οι ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ξηρομέρου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Μεσολογγίου. Υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παρακώλυση συγκοινωνιών και πρόκληση σωματικών βλαβών και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Φωτιά στη Βόνιτσα – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...