Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:31

Επίσκεψη του Φιλαθλητικού Πρέβεζας στους τρεις από τις έξι μεγάλους χορηγούς κάνοντάς του δώρο την επίσημη φανέλα

Την άλλη εβδομάδα θα επισκεφθεί την επιχείρηση Βιοαέριο Πρέβεζας Τον όμιλο Παπαμάνος και της κάβα 800

Η πρόεδρος του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας Ιφιγένεια Τέφα, μέλη του Δ.Σ, ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Παπαδόπουλος και αθλήτριες του συλλόγου, επισκέφτηκαν το πρωΐ της Παρασκευής τους μεγάλους χορηγούς, που ενισχύουν τις προσπάθειες του Φιλαθλητικού τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League.

Ο Φιλαθλητικός με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που στέκονται στο πλευρό του συλλόγου τη νέα αθλητική χρονιά σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Pre League, όπου συμμετέχει για πρώτη φορά.

Η πρόεδρος του συλλόγου προσέφερε από μία επίσημη φανέλα του Φιλαθλητικού, την οποία θα φορούν οι αθλήτριες σε όλους τους αγώνες.

‘’Το ευχαριστώ προς εσάς που μας στηρίζεται για ακόμη μια χρονιά είναι λίγο’’ τόνισε η κα Τέφα για να συνεχίσει: ‘’ευελπιστούμε ότι αυτή η χειρονομία σας θα συνεχιστεί και περαιτέρω προς τον σύλλογο και την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του νομού μας’’.

Η αποστολή του Φιλαθλητικού ξεκίνησε από το Polis Market παραδίδοντας την φανέλα στον εκπρόσωπο του σούπερ μαρκετ, για να συνεχίσει στον όμιλο ξενοδοχείων Ιωάννου, όπου η κα Τέφα παρέδωσε την φανέλα του συλλόγου στον κ. Στράτο Ιωάννου, ενώ η η κα Τέφα παρέδωσε μία ακόμη φανέλα στον εκπρόσωπο της επιχείρησης Αχέρων Μπετόν.

Την άλλη εβδομάδα θα επισκεφθεί την επιχείρηση Βιοαέριο Πρέβεζας, τον όμιλο Παπαμάνος και την κάβα 800.

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Ζηρού: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ”Μαζί για τον πολίτη” ο Γιάννης Κόκκαλης

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία η εκδήλωση για την υγεία από την Λαϊκή Συσπείρωση στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...