Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 3:26

Επίσκεψη του προέδρου του ΟΚΑΝΑ στην Πρέβεζα

Επίσκεψη του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανασίου Θεοχάρη στην ΜΟΘΕ Πρέβεζας και στο νέο Πολυδύναμο Κέντρο Πρέβεζας, το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Άλλη μία μονάδα στη περιφέρεια που συμβάλει στην θεραπευτική αντιμετώπιση της εξάρτησης και υποστηρίζει άτομα με εξαρτητικές συμπεριφορές ψυχοκοινωνικά σε περισσότερους από 150 ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής της Πρέβεζας και της Ηπείρου.

Ο Πρόεδρος συναντήθηκε με τον υπεύθυνο της Μονάδας κ. Χαραλαμπίδη, την ψυχίατρο κ. Κλεισούρα καθώς και όλη την θεραπευτική ομάδα, με τους οποίους συζήτησε την λειτουργία της μονάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος.
Ο ΟΚΑΝΑ συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και επεκτείνει τη δραστηριότητας του με νέες δομές και Πολυδύναμα Κέντρα, όπως εδώ στην Πρέβεζα.

Προηγούμενο Άρθρο

Αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη η συναυλία στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης – Θερμό χειροκρότημα για τα “Aktia Chamber Music”

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1.765 κρούσματα, 47 θάνατοι, 379 διασωληνωμένοι – 7 Π.Ε Πρέβεζας, 42 Π.Ε Ιωαννίνων, 6 Π.Ε Άρτας και 6 Π.Ε Θεσπρωτίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...