Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025 - 13:37

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Πρέβεζας Χρυσοστόμου στο Λύκειο Φιλιππιάδας

Το Λύκειο Φιλιππιάδας επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά και διένειμε στους μαθητές και τις μαθήτριες την Καινή Διαθήκη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τη Διευθύντρια και τον Σύλλογο των Καθηγητών για την πρόσκλησή τους να επισκεφθεί το Σχολείο ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε ότι στόχος τους και ζητούμενο πρέπει να είναι η παιδεία η οποία είναι πλατύτερη της εκπαίδευσης που λαμβάνουν μέσα στις σχολικές μονάδες και πιστοποιείται με πτυχία και απολυτήρια.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του επεσήμανε ότι η παιδεία είναι αυτή που διδάσκει τον σεβασμό, την αλληλεγγύη , την ανεκτικότητα και άλλες βασικές αρχές που μας μαθαίνουν να ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό ενώ καταλήγοντας παρότρυνε τα παιδιά να διαβάσουν την Καινή Διαθήκη όπου μπορούν να βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγ. Θωμά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του απουσία των τοπικών αρχών

Επόμενο Άρθρο

Την πίτα της έκοψε η Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...