Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 4:48

Επίσκεψη της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Χριστίνας Κριτσιμά στον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Η Ελπίδα”

Επίσκεψη της Χριστίνας Κριτσιμά υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Πρέβεζας με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη Τώρα» στον πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Ελπίδα» κ. Κοσμά Βασιλειάδη.

Η κα Κριτσιμά συζήτησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου διεξοδικά όλα τα προβλήματα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, που σχετίζονται με ζητήματα της καθημερινότητάς τους.

Όπως:

Η ανεμπόδιστη και αυτόνομη κυκλοφορία τους στην πόλη, η οποία σήμερα δυσκολεύει πολύ την προσβασιμότητά τους αφού είτε σε ορισμένους δρόμους δεν υπάρχουν καθόλου  πεζοδρόμια, είτε αυτά δεν φέρουν το κατάλληλο πλάτος και  ράμπες για την άνοδο των αμαξιδίων, είτε οι ράμπες σταματούν απότομα σε εμπόδια και δεν μπορούν να συνεχίσουν, με αποτέλεσμα τα άτομα αυτά να πρέπει, με κίνδυνο της ζωής τους να κινούνται με τα αμαξίδια στο οδόστρωμα.

Η ανεμπόδιστη πρόσβαση στα κτίρια των υπηρεσιών του Δήμου, του Δημοσίου, των τραπεζών και λοιπών χώρων συναλλαγής, καθώς και σε πολυκατοικίες με ιατρικά κλπ. γραφεία όπου δεν υπάρχουν ασανσέρ για να χωρούν τα αμαξίδια.

Η πρόσβαση με αμαξίδια σε όλες της παραλίες του Δήμου μας.

Οι προσαρμοστικές τουαλέτες για τα Αμεα σε όλους τους χώρους συναλλαγής και συνάθροισης του κοινού.

Η κα Κριτσιμά δεσμεύθηκε ότι εάν οι πολίτες εμπιστευθούν με την ψήφο τους την «Ανάπτυξη Τώρα», θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην επίλυση των προβλημάτων των Ατόμων με ειδικές ανάγκες, αφού πρώτιστο μέλημα είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας και της ποιότητας της ζωής όλων των Πολιτών.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: “Ως επόμενη δημοτική αρχή δεσμευόμαστε ότι θα ξεκινήσει να υλοποιείται το νέο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας”

Επόμενο Άρθρο

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Εγκαίνια Εκλογικού Γραφείου και παρουσίαση ψηφοδελτίου της Δημοτικής Παράταξης του Νίκου Ζαχαριά «Νέο Ξεκίνημα – Συνεχίζουμε»

Η Ανεξάρτητη Δημοτική  Κίνηση «Νέο Ξεκίνημα-Συνεχίζουμε» με υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας […]