Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 0:55

Επίσκεψη της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στην Περιφέρεια Ηπείρου

Την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη, την οποία συνόδευαν η Υφυπουργός κ. Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα και η Γενική Γραμματέας  Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής κ.  Μαρίνα Στέφου δέχτηκε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ακολούθησε σύσκεψη κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι κυρίες Σταυρούλα Τσιάρα και Γιούλα Μητροκώστα, θεματικές Αντιπεριφερειάρχες.

«Κάναμε συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν το Υπουργείο, αλλά και για άλλα που αφορούν γενικά την Ήπειρο», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Από την πλευρά της η Υπουργός κ. Σοφία Ζαχαράκη, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «ερχόμαστε να επισκεφθούμε έναν    φίλο,  συνεργάτη από καιρό, έναν άνθρωπο, ο οποίος φροντίζει στην Περιφέρεια Ηπείρου να καταγράφει πολύ    σημαντικές επιτυχίες, τον    Περιφερειάρχη,  για να δούμε ξανά το θέμα των αρμοδιοτήτων  και η αλήθεια είναι ότι έχουμε και εδώ στην περιοχή   πολλά πράγματα να κάνουμε…»

Την Υπουργό καλωσόρισε και η Υφυπουργός, βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Αλεξάνδρα- Μαρία Κεφάλα, η οποία υπογράμμισε το  διαχρονικό ενδιαφέρον της για την περιοχή μας, ενώ στη διαρκή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη αναφέρθηκε η Γ.Γ. κ. Μαρίνα Στέφου.

Προηγούμενο Άρθρο

Αντιβιοτικά μόνο με συνταγή ιατρού και μόνο για βακτηριακές λοιμώξεις

Επόμενο Άρθρο

Ο Δημήτρης Τουλούπης του Ν.Ο.Π. υδατοσφαίρισης σε Καμπ προετοιμασίας της Εθνικής παίδων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Απάντηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλεξ. Καχριμάνη σε επερώτηση με θέμα: «για το προσωπικό και τον εξοπλισμό της Πολιτικής Προστασίας»

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, συζητήθηκε η επερώτηση […]