Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 2:13

Επίσκεψη της Αντιδημάρχου Παιδείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας με αφορμή την επάνοδο των μαθητών στα θρανία

Επίσκεψη στα γραφεία της Β’ θμιας Εκπαίδευσης και το 2ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Πρέβεζας αντίστοιχα, πραγματοποίησε σήμερα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας κα Αθηνά Κωνσταντάκη συνοδευόμενη από την προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πρέβεζας κα Αγγελική Παπαγεωργίου.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον αναπληρωτή προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Σταύρο Τσουμάνη, η κα Κωνσταντάκη ενημερώθηκε για την επάνοδο των παιδιών στα σχολεία υπό τα νέα υγειονομικά δεδομένα, τις πανελλήνιες εξετάσεις και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ο αναπληρωτής προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Σταύρος Τσουμάνης

Η ίδια, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για τον καθαρισμό, τις απολυμάνσεις και τη διανομή αντισηπτικών και μασκών για κάθε μαθητή υπογραμμίζοντας ότι από πλευράς Δήμου υπάρχει πλήρης ετοιμότητα έτσι ώστε να επιλυθούν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από την επάνοδο των υπολοίπων μαθητών Λυκείων και Γυμνασίων την επόμενη Δευτέρα στα σχολεία.

Στη συνέχεια η κα Κωνσταντάκη συναντήθηκε με τη διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Πρέβεζας κα Σοφία Παπαμιχαήλ και η μεταξύ τους συζήτηση αφορούσε την επαναλειτουργία του σχολείου αλλά και ειδικότερα ζητήματα σχετικά με το κτίριο του 2ου ΓΕΛ.

Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, με τις επισκέψεις της, οι οποίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου, συνεχίζεται η προσπάθεια που ξεκίνησε από την αρχή της σχολικής χρονιάς για λεπτομερή καταγραφή προβλημάτων και αναγκών έτσι ώστε να υπάρξει “χαρτογράφηση” των απαιτούμενων από πλευράς του Δήμου παρεμβάσεων.

Προηγούμενο Άρθρο

Τ.Κ Βρυσούλα Πρέβεζας: Εξαιρετική ιδέα για την τρίτη ηλικία

Επόμενο Άρθρο

Χρώματα στην παραλία και σε άλλα σημεία της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...