Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:01

Επίσκεψη Νίκου Γεωργάκου και Λεωνίδα Αργυρού στα σώματα ασφαλείας και το ΕΚΑΒ (pics)

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδα Αργυρό, μία σχεδόν ώρα πριν την αλλαγή του χρόνου επισκέφτηκε τα σώματα ασφαλείας και το ΕΚΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, το ΕΚΑΒ, το Λιμεναρχείο Πρέβεζας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο Νίκος Γεωργάκος αντάλλαξε ευχές με τους ανθρώπους που θα κάνουν την αλλαγή του χρόνου μακρυά από τα σπίτια και τις οικογένειες τους κάνοντας το καθήκον τους.

Ο ίδιος σε προσωπικό του μήνυμα αναφέρει:

”Ο παλιός χρόνος φεύγει κι ο νέος έρχεται με την ευχή όλων για υγεία, ασφάλεια και την αποφυγή κάθε δύσκολου και έκτακτου συμβάντος. Λίγες στιγμές πριν το 2022 ολοκληρωθεί και ξεκινήσει το 2023 επισκέφθηκαμε τους άνδρες και τις γυναίκες που βρίσκονται άγρυπνοι φρουροί και άγγελοι στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος προς όλους εμάς! Με ευχές και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλου του Δήμου μας για την ανεκτίμητη απρόσκοπτη προσφορά τους με αυταπάρνηση και συνέπεια στην αποστολή τους ευχηθήκαμε στην Ελληνική Αστυνομία, στο ΕΚΑΒ, στο Λιμενικό Σώμα και στην Πυροσβεστική Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη προς όλους αυτούς και τις οικογένειές τους!”

Προηγούμενο Άρθρο

Στον δρόμο 32 νυχτοφύλακες σε Πρέβεζα και Γιάννενα… χωρίς δικαιολογία

Επόμενο Άρθρο

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη Δοξολογία παρούσια αρχών και σωμάτων ασφαλείας (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...