Επίσημο: Το Μπόουλινγκ μπαίνει στα σχολεία – Στην Πρέβεζα υπεύθυνος ο Νίκος Μπούφεσης

Ημερομηνία:

spot_img

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του Μπόουλινγκ θα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, έπειτα από την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων να εγκρίνει την άδεια εισόδου συνολικά 15 προτεινόμενων εκπροσώπων της Ε.Ο.Α.Α. σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2022-2023.
Θα είναι η πρώτη φορά που το άθλημα του Μπόουλινγκ θα παρουσιαστεί στους μαθητές και μαθήτριες ανά την επικράτεια μέσα από μία τέτοια οργανωμένη και πολυπρόσωπη προσπάθεια.

Στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι επαφές της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους που έλαβαν άδεια εισόδου στις σχολικές μονάδες, προκειμένου να γίνει ο κατάλληλος συντονισμός των ενεργειών για την παρουσίαση του Μπόουλινγκ στους μαθητές-μαθήτριες.

Στην Πρέβεζα υπεύθυνος ορίστηκε ο προπονητής του αθλήματος και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νίκος Μπούφεσης, ο οποίος διαθέτει και τον μοναδικό χώρο Μπόουλινγκ στην Πρέβεζα.

Ο Νίκος Μπούφεσης μάλιστα μιλώντας στο onprevezanews.gr δήλωσε ευχαριστημένος από την απόφαση του Υποργείου Παιδεία.:”Ήταν μία απόφαση που την περιμέναμε πολύ καιρό. Επιτέλους ήρθε έστω και τώρα. Τρέχουμε να φτιάξουμε το πρόγραμμα με το οποίο το άθλημα θα μπει στα σχολεία. Στην Πρέβεζα ήδη έχουν δημιουργηθεί και ακαδημίες μέσα από τις οποίες οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα” κατέληξε.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Πρέβεζα μας, η πόλη μας..γράφει ο Νίκος Πατακιάρας

Η Πρέβεζα μας, η πόλη μας, διαθέτει όλα τα...

ΣΑΕΚ Πρέβεζας – Εγγραφές (Β΄ φάσης) στη ΣΑΕΚ Πρέβεζας 2026-2027

Ξεκινά σήμερα Τετάρτη 16-9-2026 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 30-9-2026...

Από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» στη Διεθνή Λυρική Σκηνή

Η μουσική εκπαίδευση είναι ένα ταξίδι που ξεκινά τις...

Ένας αιώνας αθλητισμού στην Πρέβεζα ζωντανεύει μέσα από ένα βιβλίο και ένα ντοκιμαντέρ του Γιάννη Νικολαϊδη

Μια ξεχωριστή καταγραφή της αθλητικής διαδρομής της Πρέβεζας παρουσιάζεται...