Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 9:28

Επίσημος χορηγός της ταινίας ‘’Θυσία’’ ο Όμιλος ξενοδοχείων Mast Hotels & Resorts

Η αληθινή ιστορία της 8ης Μεραρχίας και της Πρέβεζας με τίτλο ‘’Θυσία’’ των Μπάμπη Τσόκα και Απόστολου Τάσση, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Πρέβεζα για την συνέχιση των γυρισμάτων στις 21 Μαΐου. Η ανταπόκριση του κόσμου τεράστια, αφού η περιοχή μας ζει στους ρυθμούς της ιστορίας της ταινίας.

Μέχρι στιγμής στην ταινία έχουν λάβει συμμετοχή περισσότεροι από 300 ερασιτέχνες ηθοποιοί, με τον αριθμό αυτόν να αυξάνεται, αφού οι υπεύθυνοι της ‘’Θυσίας’’ δέχονται καθημερινά και νέες προτάσεις για συμμετοχές.

Ο καθένας βοηθά στο πρωτόγνωρο αυτό εγχείρημα με οποιον τρόπο μπορεί. Ο Όμιλος ξενοδοχείων Mast Hotels & Resorts (του αντιπεριφερειάρχη ΠΡΕΒΕΖΑΣ Στρατού Ιωάννου) και οι Χρήστος Ε. Ιωάννου και Ρόη Ιωάννου, ανακοινώθηκε ήδη ως επίσημος χορηγός της ταινίας.

Η ταινία από την αρχή στηρίχθηκε στην βοήθεια των απλών πολιτών που συμμετέχουν στην ‘’Θυσία’’ με δικά τους έξοδα, με μοναδικό συμφέρον την ανάδειξη της ζωντανής ιστορίας της Ηπείρου και την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους σε αυτή.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι της ταινίας προχώρησαν σε ένα ξεχωριστό κάλεσμα προς όλους εκείνους που θέλουν να συμμετέχουν στην ταινία. Έτσι λοιπόν έκαναν ανοικτό κάλεσμα προς όλους εκείνους που θέλουν να έρθουν στην Πρέβεζα για διακοπές, προτρέποντας τους να ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία της συμμετοχή τους στην ιστορική κινηματογραφική ταινία ‘’Θυσία’’.

Το κάλεσμα ισχύει για όλους εκείνους που θέλουν να ζήσουν σε μια άλλη εποχή και ταυτόχρονα αληθινή που αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα. Για περισσότερες πληροφορίες για την ταινία μπορείτε να επισκεφθείτε την ομάδα ΘΥΣΙΑ στο facebook.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το πρόγραμμα των νέων γυρισμάτων Υπεύθυνη για δηλώσεις συμμετοχής κ Αντιγόνη Γερογιάννη 6945511619.

Το κάλεσμα αυτό θα μεταφερθεί στα sites και τα ραδιόφωνο όλης της Ηπείρου τις επόμενες μέρες. Οι άνθρωποι και η ιστορία μας, στο επίκεντρο. Όλοι μαζί.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη Νίκης Κεραμέως στην Περιφέρεια Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Αναχώρησαν για το Λαύριο οι νεάνιδες του ΑΓΣ Κλεοπάτρα για την συμμετοχή τους στους ατομικούς και ανσάμπλ αγώνες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...