Επέστρεψε στην Πρέβεζα ο 16χρονος μετά τον σοβαρό του τραυματισμό

Ημερομηνία:

Επέστρεψε στην Πρέβεζα το βράδυ της Παρασκευής μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 16χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από χτύπημα διερχόμενου Ι.Χ επί της Λ. Ιωαννίνων, στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση από αδέσποτα σκυλιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο 16χρονος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, ανταποκρίθηκε στην φαρμακευτική αγωγή και έτσι κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την σύμφωνη γνώμη των ιατρών.

Πλέον ο 16χρονος αναρρώνει στο σπίτι του, στις αγκαλιές των γονιών του, οι οποίοι δεν έλλειψαν ούτε λεπτό από δίπλα του, αλλά και των δικών του ανθρώπων.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους το περιστατικό αυτό ως μία πολύ άσχημη ανάμνηση.

Ο 16χρονος από την πρώτη στιγμή είχε επαφή με το περιβάλλον και αυτό έδινε ελπίδες στους ιατρούς, παρ’ όλη την άσχημη κατάσταση από το πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της Πρέβεζας.

Να ευχηθούμε τόσο στον ίδιο όσο και στους γονείς του, την γρήγορη και πλήρως ανάρρωσή του….

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (11 Οκτωβρίου – 17 Οκτωβρίου 2026)

ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ του π. Δημητρίου ΜπόκουΣτην πανέμορφη παραβολή του...

Το Cine Κοκκινιά παρουσιάζει την ”Αναπαράσταση” του Θόδωρου Αγγελόπουλου

Το Κοκκινια προβάλει το Σάββατο στις 20:00 την "Αναπαράσταση"...

Ένας μήνας γεμάτος χορωδιακή μουσική και σημαντικές εμφανίσεις για την Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»

Από το Βερολίνο και το Μεγάλο Θέατρο της Αρχαίας...