Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 14:35

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Τι ώρα κλείνουν σήμερα, ανοιχτά την Κυριακή 27/12

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θυμίζουν σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές. Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, με click away τα καταστήματα λιανικής. Ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή 27/12/2020.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λιανικής με click away, για να προλάβουμε να πραγματοποιήσουμε τα τελευταία ψώνια πριν τα Χριστούγεννα.

Με το SMS στο 13033 να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, όσοι επιθυμούν να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια πριν το… διαφορετικό ρεβεγιόν, τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά μέχρι τις 21.00 κατά την εορταστική περίοδο, με εξαίρεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε θα κλείσουν στις 20.00.

Για τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά και λειτουργούν με τη μέθοδο τoυ click away, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι 07.00 – 21.00.

Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away θα είναι και αυτή την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020. Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11.00 έως τις 20.00. Εξαιρούνται, ασφαλώς, τα καταστήματα στην ΠΕ Κοζάνης και τους Δήμους της Δυτικής Αττικής στους οποίους έχει επιβληθεί το αυστηρό lockdown.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα για τα σούπερ μάρκετ το ωράριο λειτουργίας είναι ενδεικτικό, καθώς κάθε μεγάλη αλυσίδα μπορεί να επιλέξει τις ακριβείς ώρες λειτουργίας μέσα στο συγκεκριμένο αυτό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι για να μεταβεί κανείς σε κατάστημα click away θα πρέπει να στείλει πρώτα SMS στο 13033 με την επιλογή 2 για «μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα» ή να συμπληρώσει το έντυπο – βεβαίωση κίνησης ή χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, αλλά εκτός αυτού να διαθέτει και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την προαγορά του από το κατάστημα και την συγκεκριμένη ώρα παραλαβής του από το εν λόγω κατάστημα.

O κωδικός μετάβασης στο super market είναι επίσης το 2 με sms στο 13033, αλλά χωρίς τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που ισχύουν για το click away.

Προηγούμενο Άρθρο

Στους λογαριασμούς των πληγέντων του σεισμού στο Καναλάκι τα 6.000 ευρώ

Επόμενο Άρθρο

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και ρεβεγιόν με Covid-19: Οδηγίες για φιλοξενούμενους και οικοδεσπότες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...