Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 19:20

Εορτασμός 10ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 10ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού,  και με κοινό σύνθημα: «Η Κίνηση δίνει Ζωή»  και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 δραστηριότητες αθλητικού περιεχομένου στους αθλητικούς χώρους του σχολείου μας υπό την επίβλεψη των  καθηγητών Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Κατσανάκη Απόστολου και Κολοκυθά Δημήτριου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων του  σχολείου μας.

Διεξήχθησαν αθλητικές δράσεις τόσο σε ομαδικά όσο και σε ατομικά αθλήματα, όπως Ποδόσφαιρο, Πετοσφαίριση, Καλαθοσφάριση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Δρόμος Ημιαντοχής.

Στόχος της σχολικής κοινότητας, μέσω των αθλητικών δράσεων και δραστηριοτήτων, είναι η αναβάθμιση της Φυσικής Αγωγής προς όφελος όλων των μαθητών/μαθητριών, προκειμένου να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία.

Από τη Διεύθυνση
2ο ΓΕΛ Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για το 9ο Super Cup ανάμεσα σε Θρίαμβο Λούρου και Τηλυκράτη (Κ19)

Επόμενο Άρθρο

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...