Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 23:18

Εξαιρετική η εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα (βίντεο)

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου το βράδυ στο Ξενοδοχείο Μαργαρώνα Ρουαγιάλ, από την ΕΕΔΕΓΕ, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με τίτλο: ”Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας «Όταν οι γυναίκες ευημερούν, ευημερεί η ίδια η κοινωνία»”.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Μπραϊμη, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Πρασίνου και Καθαριότητας Γρηγόρης Κουμπής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αχιλλέας Γκούμας και Δημήτρης Παππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Αθηνά Κωνσταντάκη, Γιώργος Νίτσας, Θανάσης Ανωγιάτης, Δημήτρης Καραμανίδης, Ευάγγελος Γιαννουλάτος, η λιμενάρχης Πρέβεζας Ματίνα Μαργέλη, ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Δημήτρης Κώτσης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Σολδάτος και μέλη της ΝΟΔΕ, ο πρώην νομάρχης Βασίλης Ιωάννου κ.α

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη και του Δημάρχουν Νίκου Γεωργάκου, ενώ ακολούθησε η έναρξη των ομιλιών με την κα Κωνσταντινίδη Αγγελική, Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τον νομό Πρέβεζας, εκπρόσωπος ΕΕΔΕΓΕ. Ακολούθησαν τα μηνύματα που έστειλαν ειδικά για την εκδήλωση πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, η πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) Σοφία Εφραίμογλου και της δημοσιογράφου και συγγραφέως Άννας Στεργίου, όπου δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Όλες οι ομιλίες ήταν ξεχωριστές η μία από την άλλη, καθώς η κάθε μία από τις ομιλήτριες μίλησε στους παρευρισκόμενους με παραδείγματα από την προσωπικής τους σταδιοδρομία είτε επαγγελματική, είτε οικογενειακή, είτε κοινωνική.

Η κάθε μία είχε να μεταφέρει ένα δικό της ξεχωριστό μήνυμα, μήνυμα που θα μείνει βαθειά χαραγμένο στην μνήμη όσων έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Συντονίστριες της Εκδήλωσης ήταν η Αθηνά Παππά, Δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας η Έλενα Ράπτη, Υπεύθυνη Επιμελητηρίου Πρέβεζας, δίνοντας από την πλευρά τους μια ξεχωριστή ματιά.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το εκπληκτικό γεύμα που δημιούργησαν ο chef του ξενοδοχείου, ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά, ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα, με τους Ντίνο Γιαννακό, Βάλια Δημητρίου, και Χρήστο Κατσαούνο.

Το onprevezanews.gr βρέθηκε στην εκδήλωση και ζήτησε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μπούρη, αλλά και από όλες τις ομιλήτριες να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Γιάννης Μπούρης – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Κωνσταντινίδη Αγγελική,Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τον νομό Πρέβεζας, εκπρόσωπος ΕΕΔΕΓΕ

Μπραΐμη Σταυρούλα, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου

Κατερίνα Μπότσιου, Πρόεδρος του Ομίλου ΜΠΟΤΣΙΟΣ Α.Ε., Συντονίστρια του Σωματείου Καλλιπάτειρα για την Ήπειρο

Βίκυ Νίκου, Γενική Διευθύντρια Foppen Seafood Olympic Eel and Salmon Industry s.a.

Κυριάκη Γεωργία, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Enjoy Lichnos Bay Village  AETE   και αντιπρόεδρος της τουριστικής προβολής του Δήμου Πάργας, Δικηγόρος εγγεγραμμένη στο Πρωτοδικείο Πρεβέζης

Αθηνά Παπαγιάννη, Υπάλληλος Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, αθλήτρια του στίβου και συγκεκριμένα των 20km βάδην

Κατσανού Ακριβή, Κοινωνική Λειτουργός του Συμβουλευτικού Κέντρου του Δ. Πρέβεζας

Ελευθερία Γιώτη, Λογοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (life coach) εκπαιδευμένη στο ΕΚΠΑ, Εκπαιδευομένη Οικογενειακή-Συστημική θεραπεύτρια


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Φούσας

Επόμενο Άρθρο

Αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία έγινε στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...