Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 17:57

Εξαιρετική η Δέσποινα Παπαμιχαήλ – Πέρασε άνετα στο κυρίως ταμπλό της Βουδαπέστης

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε το 2 στα 2 στα προκριματικά του Budapest Grand Prix και μπήκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης της WTA.

Η Παπαμιχαήλ επικράτησε σήμερα, μετά από 2 κλειστά σετ, της Ρωσίδας Varvara Flink με 7-6 (4), 6-3, για να εξασφαλίσει μια θέση για το κυρίως ταμπλό του Budapest Grand Prix στη Βουδαπέστη.

Η 29χρονη Ελληνίδα, Νο.196 στην παγκόσμια κατάταξη, απώλεσε ένα προβάδισμα με 5-2 στο 1ο σετ και χρειάστηκε να παίξει tie-break, εκεί όμως κατάφερε να κερδίσει τους 4 από τους 5 τελευταίους πόντους και να το κατακτήσει με 7-4.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα επίσης κλειστό 2ο σετ, στο οποίο οι δυο παίκτριες πήγαιναν χέρι-χέρι έως το 3-3. Μετά από ένα μεγάλο game, με 6 ισοπαλίες και στο οποίο η Δέσποινα επέστρεψε από το 40-15, η Ελληνίδα έκανε το break για το 4-3 και στη συνέχεια κέρδισε τους 8 από τους 10 επόμενους πόντους, για να “κλειδώσει” στο 9ο game τη νίκη της.

Θυμίζουμε πως στον 1ο προκριματικό γύρο στο 250άρι της Βουδαπέστης, η Παπαμιχαήλ είχε αποκλείσει την Ουγγαρέζα Amarissa Kiara Toth.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, όπου θα παίξει την Τρίτη, θα αντιμετωπίσει μια ακόμα Ουγγαρέζα παίκτρια, την Dalma Galfi, που βρίσκεται στο Νο.89 του κόσμου. Θα είναι ο 3ος αγώνας της γι’ αυτή τη σεζόν σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης, μετά την Αδελαΐδα στις αρχές της χρονιάς και την Μπογκοτά τον Απρίλιο.

Πηγή: tennisnews.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Α2 Βόλλεϊ Γυναικών: Οι αντίπαλες του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας στο νέο πρωτάθλημα

Επόμενο Άρθρο

Ξεκινάει το 11o Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας!!!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...