Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 19:20

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τις αθλήτριες του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας – Σάρωσαν τα μετάλλια στην Πάτρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκαν για τον Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας, οι περιφερειακοί αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής ατομικού Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών Β’-Γ’ Επιπέδων (Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων) Γ’ Περιφέρειας, καθώς και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών Α’ Επιπέδου και Ομαδικού (Ensemble) Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών Γ’ Περιφέρειας. που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ροϊτίκων της Πάτρας, με την ομάδα της Πρέβεζας να σαρώνει τα μετάλλια.

Μετά τα 14 μετάλλια της πρώτης ημέρας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) την δεύτερη ημέρα ο Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας κατάφερε και πήρε ακόμη 8 μετάλλια και πιο συγκεκριμένα.

Η Αφροδίτη Μπενετάτου κατάφερε και πήρε 4 συνολικά μετάλλια, 2 χρυσά (1η θέση κορίνες και 1η θέση στο στεφάνι), ένα ασημένιο (2η θέση στο σύνθετο ατομικό) και ένα χάλκινο στην κορδέλα, ενώ στην μπάλα κατέλαβε την 4η θέση.

Η Αγγελική Ντάγκα ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της με 2 ασημένια μετάλλια (2η θέση μπάλα και 2η θέση κορίνες), ένα χάλκινο μετάλλιο (3η θέση σύνθετο ατομικό) και δύο 4ες θέσεις (στεφάνι και κορδέλα).

Τέλος η ομάδα ανσάμπλ κατέλαβε την 3η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τις: Γιαμουρίδου Πετρινόλα,  Ντάγκα Ιόλη,  Δημητρίου Άρτεμις,  Ζέρβα Έρυ, Κονταρή Ερμιόνη.

Φανερά ικανοποιημένη η προπονήτρια του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας Βάσω Ζαντραβέλη δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων: ”Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας. Ήταν όλες εξαιρετικές και κατάφεραν να δώσουν στον σύλλογό μας πολλά μετάλλια, ανάμεσα σε πολύ καλές και δυνατές ομάδες. Συνεχίζουμε δυνατά την προσπάθειά μας και προχωράμε μπροστά”.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Α.Σ Νικόπολη είχε τις φάσεις αλλά άφησε βαθμούς – Γκολ και φάσεις (video)

Επόμενο Άρθρο

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Α.Γ.Σ Καλλισθένη στους περιφερειακούς αγώνες της Πάτρας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...