Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 2:14

Εντάχθηκε στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” η Ελένη Φλουρή

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” καλωσορίζει την ένταξη στην παράταξη της Ελένης Φλουρή. Η κα Φλουρή είναι δραστήριο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου των διαδικασιών απομάκρυνσης του καρκινογόνου αμίαντου από τον Ωρωπό Πρέβεζας και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην παράταξη σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού, συνδιαμορφώνοντας με τα υπόλοιπα μέλη την επόμενη ημέρα για το Δήμο Πρέβεζας.

Σε δήλωσή της η Ελένη Φλουρή αναφέρει:

“Ως μια μικρή πρώτη γνωριμία θα ήθελα να σημειώσω ότι κατάγομαι από την Κρήτη και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα, ωστόσο τα τελευταία 24 χρόνια επέλεξα να ζω και να μεγαλώνω τα παιδιά μου σε ένα πανέμορφο χωριό της Πρέβεζας. Ως γονέας, η θέληση μου να δημιουργώ πάντοτε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανατροφή και ενασχόληση, τόσο των δικών μου παιδιών, όσο και ολόκληρης της περιοχής, με ώθησε κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων να δρω δυναμικά, ανεξάρτητα από κάθε πολιτική και δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας έμπρακτα και δημιουργικά την γνωστή ρήση «δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω». Έτσι, με έναυσμα τη θέληση τη δική μου αλλά και πολλών συνδημοτών μου, καταφέραμε να κάνουμε πράξη ιδέες πρωτόγνωρες για την περιοχή.

Από την άλλη πλευρά, σε ένα περιβάλλον χωρίς όραμα, γεμάτο περιορισμούς και απροθυμία, η αγωνία μου για εκπλήρωση κάθε στόχου της νέας γενιάς, το οποίο προϋποθέτει δημιουργία γερών βάσεων και ευκαιριών, τόσο για ψυχαγωγική, όσο και για επαγγελματική αποκατάσταση, στον τόπο όπου αυτά μεγάλωσαν και αγάπησαν, είχε ως αποτέλεσμα, την επιλογή μου να συμμετέχω σε ένα πιο οργανωμένο σχήμα και με σύμμαχο μία ομάδα γεμάτη όρεξη για δημιουργία να οδεύουμε προς ένα κοινό όραμα το οποίο δεν είναι άλλο παρά η ανάπτυξη του τόπου ως ένα σύνολο. Σε έναν τόπο, όπου ο Θεός ήταν γενναιόδωρος, το μόνο που χρειάζεται είναι εργατικούς, αποφασιστικούς και δυναμικούς ανθρώπους, οι οποίοι να διεκδικούν και να εκμεταλλεύονται κάθε δυνατή ευκαιρία για την ανάπτυξη σε κάθε χωριό και την πόλη της Πρέβεζας.

Κατά την άποψή μου η ανεξαρτησία της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ο θεμέλιος λίθος για δύο βασικούς λόγους.

Πρώτον, γιατί δίνεται η δυνατότητα εκμετάλλευσης όλου του ανθρώπινου δυναμικού ανεξάρτητα των διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων με απώτερο στόχο το κοινό όραμα. Δημιουργείται μία σφαιρική αντίληψη μέσα από έναν παραγωγικό διάλογο ανθρώπων που βλέπουν τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και έτσι, με την δυναμική της διαφορετικότητας και χωρίς παρωπιδισμό, θα μπορέσουμε να παράγουμε τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεύτερον και εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ελεύθερη τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, δείχνει την τόλμη και το θάρρος της ομάδας, η οποία με όπλο τη δύναμή της θα μπορεί να διεκδικεί το ανώτερο των δυνατοτήτων της, προς όφελος όλων των δημοτών.

Αξίζει βεβαίως να τονιστεί ότι κάθε δημοτική αρχή, όπως και κάθε άνθρωπος που του δίνεται η δυνατότητα να κάνει πράξη τα όσα λέει, θα πρέπει να κρίνεται όχι από τα λόγια-υποσχέσεις, αλλά από τα αποτελέσματα της.

Για τους λόγους αυτούς κατέληξα στην απόφαση να ενταχθώ στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα.

Ήρθε η ώρα για μια πραγματική, δημοκρατική, προοδευτική διακυβέρνηση στο Δήμο Πρέβεζας.

Γιατί το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εμείς θα το κάνουμε πράξη!”.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Ξεκινάει η καταγραφή των ζημιών από την Θεομηνία

Επόμενο Άρθρο

Με 8 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...