Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 1:31

Ενοχλεί ορισμένους το έργο της ομάδας ΔΙΑΣ – Συνθήματα σε τοίχους εναντίον τους…

Φαίνεται ότι ορισμένους ενοχλεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους άντρες της ομάδας, η οποία μέχρι σήμερα έχει ”γράψει” πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της.Η ομάδα ΔΙΑΣ της αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας συγκαταλέγεται από τις καλύτερες της Ηπείρου και δεν είναι τυχαίο ότι η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση πολλές φορές έχει ανεβάσει βίντεο από πράξεις που έχει κάνει η συγκεκριμένη ομάδα.

Να θυμηθούμε την Ανάσταση του 2020 στο πρώτο lockdown όταν άντρες της ΔΙΑΣ με τις μηχανές τους περνούσαν από δρόμους της Πρέβεζας κορνάροντας, δίνοντας σε όλους μας το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης.

Ας θυμηθούμε το βίντεο:

Τέτοιες πράξεις είναι άξιες θαυμασμού και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρχει αυτή ή αντιμετώπιση από ορισμένους που υπογράφουν με το ”Α”, που ξέρουμε όλοι πολύ καλά σε τι παραπέμπει.

Καλείτε ο Δήμος να προχωρήσει στο σβήσιμο όλων τον συνθημάτων που απαξιώνουν και προκαλούν την ένταση απέναντι σε μία ομάδα που σκοπό έχει την προστασία των πολιτών και μόνο…

Υ.Γ. Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε με σεβασμό προς όλους εκείνους που 24ώρες το 24ωρο προστατεύουν όλους εμάς τους πολίτες…

Προηγούμενο Άρθρο

Και για την Σαρακοστή επιλέγουμε POLIS MARKET – Δείτε τις προσφορές

Επόμενο Άρθρο

Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην Ελασσόνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...