Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 20:48

Ενισχύεται με την υποψηφιότητα του Σταμάτη Καρακάση το τοπικό της ”Ανάπτυξης Τώρα”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει ότι ο Καρακάσης Σταμάτης θα είναι υποψήφιος τοπικός  σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο Σταμάτης θα συνεισφέρει τα μέγιστα στον σχεδιασμό των πολιτικών του προγράμματος της “Ανάπτυξης Τώρα” σχετικά με την ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Πρέβεζας, θέμα που έχει απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο. Στις προτεραιότητες εξάλλου της πολιτικής αλλαγής στο Δήμο Πρέβεζας είναι στην Πρέβεζα και στις τοπικές κοινότητες να μπορούν οι δημότες μας να νιώθουν ασφαλείς.

Επίσης θα μας βοηθήσει σε μικρές παρεμβάσεις – επεμβάσεις της καθημερινότητας που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή των συνδημοτών.

Ο Καρακάσης Σταμάτης είναι πατέρας δυο κοριτσιών της Πανωραίας (Λογοπαθολόγος – Λογοθεραπεύτρια) και της Σαββίνας (Εργοθεραπεύτρια).

Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, υπηρετώ στο τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας και επί 30 συναπτά έτη είμαι διατεταγμένος στην πάταξη του κοινού εγκλήματος και της προστασίας των πολιτών. Διακρίθηκα για τις υπηρεσίες μου με ηθικές αμοιβές, επαίνους και πάνω απ΄ όλα με την εκτίμηση χιλιάδων πολιτών.

Έχει υπάρξει επί πολλά έτη προσωπικός φίλος, συνεργάτης, σύμβουλος και προσωπικός φρουρός του αείμνηστου Κάρολου Παπούλια.

Ο Σταμάτης για την συμμετοχή του δήλωσε: Φίλες Δημότισσες Πρεβεζάνες και φίλοι Δημότες της Πρέβεζας.

Συζώ με την υπέροχη σύντροφο μου Χριστοδούλου Αθηνά γνήσιας πρεβεζάνικης καταγωγής στην οποία χρωστώ και την ευτυχία της ζωής μου και είμαι περήφανος που βρίσκεται ως σύντροφος μου στο πλευρό μου.

Ως γέννημα θρέμα γνήσιου Ηπειρώτη, είμαι περήφανος  για την τιμή  που μου έκανε ο υπέροχος, τίμιος, εργατικός, οραματιστής και πάνω απ΄ όλα άνθρωπος Γεώργιος Νίτσας να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του και να δώσουμε μαζί τη μάχη. Να δώσουμε την μάχη για μια όμορφη, καθαρή και πάνω απ’ όλα λειτουργική πόλη σε όλους τους τομείς, να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο, την ξεχασμένη και αδικημένη Πρέβεζά μας.

Έχουμε τις ικανότητες, τι θέληση, το ζήλο να κάνουμε την πόλη μας πρωταγωνίστρια, καθαρή και την καθημερινότητά σας, πιο χαρούμενη, πιο δημιουργική και ευχάριστη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίτσας Γεώργιος, εγώ προσωπικά, οι συνυποψήφιοί μου καθώς και το επιτελείο μας έχουμε να σας δώσουμε πολλά.

Εσείς έχετε μόνο να μας δώσετε την εντολή με την ψήφο σας, να αναλάβουμε την διαχείριση και την τύχη της πόλης μας, επιλέγοντας ως δήμαρχο τον Νίτσα Γεώργιο. Από τα βάθη της καρδιά μου θερμά ευχαριστώ!

Ο κ. Νίτσας δήλωσε : Ευχαριστούμε  τον Σταμάτη για την επιλογή του να συμπορευτεί με την Ανάπτυξη Τώρα  και ιδιαίτερα για την αγάπη του για την Πρέβεζα. Εύχομαι στον Σταμάτη καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Προηγούμενο Άρθρο

Χέρι-χέρι συνεχίζουν Νίκος Γεωργάκος και Γιάννης Δαρδαμάνης με τον ”Δήμο της καρδιάς μας”

Επόμενο Άρθρο

Εκτός ”Ανάπτυξης Τώρα” ο Γιώργος Ντόντης – Κατέθεσε την ανεξαρτητοποίησή του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...