Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:10

Ενισχύεται με την ένταξη της Θεοδώρας Σφονδύλη το αθλητικό team του Δημάρχου Πρέβεζας

Με απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου η απόφοιτη ΤΕΙ Ηπείρου και διαιτητής ποδοσφαίρου κα Θεοδώρα Σφονδύλη έρχεται να ενισχύσει με την εμπειρία της και τις γνώσεις της στο πεδίο την ομάδα εργασίας αθλητικού σχεδιασμού και προγραμματισμού Πρέβεζας.

Η εν λόγω ομάδα έχει ως αντικείμενο τη προώθηση του αθλητισμού, τη συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και φορείς για την υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων, την εποπτεία των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, θα έχει ως έργο την επεξεργασία, την επιστημονική τεκμηρίωση και υποβολή στο Δήμαρχο προτάσεων και εισηγήσεων για την εκτέλεση δράσεων σχετικών με το αντικείμενο της καθώς και το συντονισμό και την προετοιμασία των δράσεων αυτών.

Η κα Σφονδύλη με την απόφαση αυτή θα δραστηριοποιηθεί μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λεωνιδα Αργυρό και Πρόεδρο της ομάδας εργασίας και την Ειδική Σύμβουλο κα Γιώτα Γεωργάκου όπου ήδη έχουν αναπτύξει και υλοποιήσει μια σειρά επιτυχών προγραμμάτων και δράσεων στον τομέα του αθλητισμού.

Προηγούμενο Άρθρο

Ωρωπός: Δέκα σπίτια υπέστησαν ζημιές στις σκεπές από την κακοκαιρία – Όλα είχαν ελενίτ (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Η επίσημη τελετή έναρξης των Καρναβαλικών εκδηλώσεων το Σάββατο με τους Onirama

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...