Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 11:07

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 38χρονος του περιστατικού στην ΒΙ.ΠΕ

Με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 38χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Βιομηχανικής περιοχής Πρέβεζας, έπειτα από ”επεισόδιο” που είχε με άλλους δύο άντρες 33 και 31 ετών αντίστοιχα.

Ο 38χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με την αστυνομία έπειτα από συμπλοκή που είχε με τους δύο άντρες λόγω οικονομικών διαφορών, επεισόδιο που έγινε στην επιχείρησή του.

Ο ίδιος κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε από τους δύο άντρες, ενώ κατά την αποχώρησή τους, ο 38χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον τους, ενώ εκείνοι είχαν ήδη επιβιβαστεί στο Ι.Χ όχημά τους. τραυματίζοντάς τους.

Ο 38χρονος με την συνοδεία του δικηγόρου του Βασίλη Γιάπρου, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, ενώ μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα ο δικηγόρος του κ. Βασίλης Γιάπρος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:  “Με διάταξη του κ. Ανακριτή Πρέβεζας και ύστερα από σύμφωνη πρόταση του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο εντολέας μας, τον οποίο εκπροσώπησα μαζί με τον Δικηγόρο του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων κ. Παναγιώτη Κατσάνο, αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε την κατηγορία και απολογούμενος δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να τελέσει κάποιο αδίκημα, το αντίθετο μάλιστα, υπήρξε θύμα μιας σκληρής, βάναυσης και απρόκλητης επίθεσης εναντίον του”.

Προηγούμενο Άρθρο

Θετικός στον κορονοϊό αστυνομικός στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Κορονόϊός: ΣΟΚ τα 2917 νέα κρούσματα – 8 Π.Ε Άρτας, 4 Π.Ε Θεσπρωτίας, 9 Π.Ε Ιωαννίνων και 2 Π.Ε Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...