Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 6:40

Εκπληκτική βραδιά στο Πορτοκάλι με τον Αναστάσιο Ράμμο (βίντεο)

Για μια και μοναδική εμφάνιση βρέθηκε στην Πρέβεζα το βράδυ της Τετάρτης, ο γνωστός τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος με την μπάντα του τους Αrcade, όπου ξεσήκωσαν τον κόσμο, ο οποίος είχε γεμίσει από νωρίς το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Ο νεαρός τραγουδιστής και συνθέτης ξεκίνησε την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, χωρίς να έχει πάει σε κάποιο ωδεία, κάτι που δήλωσε και ο ίδιος στην κάμερα του onprevezanews.gr ”Δεν γνωρίζω νότες”.

Ωστόσο η πρώτη του επαφή με το τραγούδι ήρθε σε πολύ νεαρή ηλικία όταν ένας φίλος του πατέρα του, του έκανε δώρο μία κιθάρα… ”έτσι άρχισα να γρατζουνάω την κιθάρα μόνος μου” δηλώνει ο ίδιος.

Ο ίδιος ήταν μέλος στην σχολική χορωδία, όπου τραγουδούσε μπροστά στους συμμαθητές του, για να ακολουθήσουν τα βιντεάκια στο youtube.

Εκεί τον είδε ο Νίκος Τάγης του Μad και του έστειλε μήνυμα ώστε να κανονίσουν ραντεβού στην Panik Records.

Έτσι, το 2015 έγινε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με την ιδιότητα του συνθέτη και τραγουδιστή ενός single με τίτλο «Να αγαπάς».

Από εκεί και πέρα η πορεία του ανοδική, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως: Έλενα Παπαρίζου Σάκης Ρουβάς, Χρήστος Μάστορας, Στέλιος Ρόκος Γιώργος Σαμπάνης και Πάολα.

Κάθε τραγούδι του στο youtube συγκεντρώνει εκατομμύρια views, κάτι που τον έχουν κάνει ως έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Ο ίδιος χαμηλών τόνων, χωρίς να έχει καβαλήσει το ”καλάμι” όπως δηλώνει, συνεχίσει να κάνει αυτό που του αρέσει και συνεχίσει να διασκεδάζει τον κόσμο είτε σε κέντρα που εμφανίζεται είτε σε περιοδείες που κάνει αυτό τον καιρό με την Πάολα και άλλους νέους τραγουδιστές.

Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του onprevezanews.gr.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση για παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ σε Αρχαίο Όρραον και Ν. Κερασούντα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...